Social Icons

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018

Τον Παναρκαδικό υποδέχεται στην πρεμιέρα η Ερμιονίδα. Η προιστορία της συνάντησης.

Την ομάδα του Παναρκαδικού αντιμετωπίζει την Κυριακή (30/09 16:00) η ομάδα της
Ένωσης Ερμιονίδας στο γήπεδο Κρανιδίου.
Η ομάδα της Ερμιονίδας υποδέχεται τον Παναρκαδικό με τρεις απουσίες αφού θα απουσιάσουν ο Χρήστος Παλαιοπάνος λόγω της γνωστής περιπέτειάς του με την εγχείρηση σκωληκοειδίτιδας , ο Γρηγόρης Κασαπίδης o οποίος έχει ένα τράβηγμα και ο Λεωνίδας Σκαρτσίλας ο οποίος είναι άρρωστος. 

Η ομάδα της Ερμιονίδας στην ιστορία της στην Γ΄Εθνική έχει αντιμετωπίσει εντός έδρας τον Παναρκαδικό σε επίσημους αγώνες τρείς φορές.

Συγκεκριμένα δύο φορές στο γήπεδο της Ερμιόνης όπου έχει μία ισοπαλία και μία ήττα και μία φορά όπου η Ενωση κέρδισε τον Παναρκαδικό με σκορ 1-0.

Για πρώτη φορά οι δύο ομάδες συναντήθηκαν στο γήπεδο Κρανιδίου στις 23 Μαρτίου 2014 όπου η Ερμιονίδα με γκολ του Βλαχόπουλου στο 10 λεπτό κέρδισε με σκορ 1-0.

Η επόμενη συνάντηση έγινε δύο χρόνια αργότερα ( 17/04/2016) στο γήπεδο της Ερμιόνης με τους Αρκάδες να κερδίζουν με σκορ 2-1. Προηγήθηκε στο 15' λεπτό ο Παναρκαδικός με τον Γαρυφαλλόπουλο για να ισοφαρίσει στο 26΄λεπτό ο σημερινός προπονητής της Ενωσης Θανάσης Στάικος με πέναλτι στο 26΄λεπτό. Τέσσερα λεπτά πριν το φινάλε οι φιλοξενούμενοι είχαν πάρει το τρίποντο με γκολ στο 86΄λεπτό του Κώτσιρα.
Τέλος η τελευταία επίσκεψη του Παναρκαδικού στην Ερμιονίδα ήταν στις 29 Ιανουαρίου 2017 στο γήπεδο της Ερμιόνης με τελικό σκορ 1-1. Ο Παναρκαδικός είχε προηγηθεί στο 52' λεπτό με τον Κολιόπουλο για να ισοφαρίσει ο σημερινός αρχηγός της Ενωσης Αργύρης Τζιέρης στο 89΄λεπτό.

Αξιοσημείωτο είναι ότι ο Παναρκαδικός για πρώτη φορά είχε επισκεφθεί το γήπεδο του Κρανιδίου στις 13/10/2010 και είχε γνωρίσει την συντριβή από την ΑΕΚ Ερμιονίδας με σκορ 5-0 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates