Social Icons

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018

Με Τριμπόνια και Μακρίδη η Ερμιονίδα 2-0 τον Παναρκαδικό.

Ο Τριμπόνιας στο 23΄λεπτό ανοίξει το σκορ
Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η Ένωση Ερμιονίδας στο νέο πρωτάθλημα της
Γ΄Εθνικής επικρατώντας στο γήπεδο Κρανιδίου του Παναρκαδικού με σκορ 2-0.
Η ομάδα του Θανάση Στάικου ήταν πολύ καλύτερη των φιλοξενούμενων και αν οι επιθετικοί ήταν πιο προσεκτικοί στην τελική τους προσπάθεια θα μπορούσαν να είχαν πετύχει άλλα δύο γκολ τουλάχιστον.

Η πρώτη καλή φάση για γκολ ανήκει στην Ερμιονίδα , όταν στο 17΄λεπτό ο Πούτσης πλάσαρε μέσα από την περιοχή , η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό και έφυγε ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Ψυχογιού. 
Στο 18΄λεπτό σέντρα σουτ του Τζιέρη έδιωξε δύσκολα ο Ψυχογιός και στην επαναφορά ο Μακρίδης με νέο σουτ έστειλε την μπάλα στην αγκαλιά του Ψυχογιού.
Στο 23΄λεπτό η Ερμιονίδα άνοιξε το σκορ όταν ο Σαμαράς εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά , η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Λυμπερόπουλου και ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα. Το πέναλτι εκτέελσε εύστοχα ο Τριμπόνιας για να κάνει το 1-0.
Στο 29΄λεπτό κεφαλιά του Πούτση σε κόρνερ του Σαμαρά έδιωξε εκπληκτικά ο Ψυχογιός.
Στο 36΄λεπτό καρφωτή κεφαλιά του Σεντεμέντε σε μπαλιά του Σβίγγου ο Αλευράς έδειξε την μεγάλη του κλάση διώχνοντας την μπάλα σε κόρνερ στο αριστερό παραθυράκι της εστίας του.

Στο 81΄λεπτό ο Μακρίδης (δεν φαίνεται) με σούτ κάνει το τελικό 2-0
Στο 40΄λεπτό νέο σουτ του Σεντεμέντε μέσα από την περιοχή ο Αλευράς έδιωξε εκπληκτικά σε κόρνερ.
Στο 44΄λεπτό πολύ μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους να διπλασιάσουν τα τέρματα τους όταν ο Καλογιάννης από μπαλιά του Πούτση βγήκε απέναντι από τον Ψυχογιό , πλάσαρε για να φύγει η μπάλα ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι άουτ.
Στο 54΄λεπτό κάθετη μπαλιά του Μουλιάτη στον Σβίγγο ο Αλευράς πρόλαβε και μπλόκαρε την μπάλα.
Στο 73΄λεπτό μετά από λάθος της άμυνας του Παναρκαδικού , η μπάλα έφτασε στον Μακρίδη πού σούταρε πάνω από τα δοκάρια του Ψυχογιού.
Στο 81΄λεπτό η Ερμιονίδα σφράγισε την νίκη της όταν ο Πούτσης γύρισε την μπάλα στο σημείο του πέναλτι και εκεί ο Μακρίδης με διπλή προσπάθεια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 2-0.
Στο 84΄λεπτό , κεφαλιά του Σεντεμέντε δεν ανησύχησε ο Αλευράς πού μπλόκαρε .
Στο 89΄λεπτό η Ερμιονίδα βρέθηκε πολύ κοντά στο τρίτο γκολ όταν ο Καλογιάννης βρέθηκε απέναντι από τον Ψυχογιό που πλάσαρε για να φύγει η μπάλα ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Ψυχογιού.



Ερμιονίδα ( Θ.Στάικος) : Αλευράς, Αρβανιτάκης, ( 88΄Βασιλέρης), Σαμαράς, Τζιέρης, Μπιμπισίδης, Κορνελάτος, ( 89΄Ρόμπολας), Τρινπόνιας, ( 64΄Βιρβίλης), Πούτσης, Μακρίδης, Καλογιάννης, Tresa ( 70΄Γεωργακόπουλος).
Παναρκαδικός ( Α.Μαυρέας) : Ψυχογιός, Καναβέτας ( 83΄Δαύρος), Μπινιώρης, Σεντεμέντες, Σπίντζος, Κασάπης, Μουλιάτης, Τσιώπης, Στρέμπας, ( 85΄Καπετανάκης), Λυμπερόπουλος, ( 55΄Γεωργόπουλος), Σβίγγας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates