Social Icons

Σάββατο 4 Αυγούστου 2018

Ενωση Ερμιονίδας : Ο Biro-Biro βοηθός προπονητή.

Τον Biro-Biro προσέλαβε η  Ένωση Ερμιονίδας ως βοηθό προπονητή δίπλα στον
Θανάση Στάικο για την ενίσχυση του προπονητικού επιτελείου. Ο Biro-Biro κατάγεται από την Βραζιλία και έχει αγωνιστεί στην América-RN , στην μεγάλη ομάδα της Βραζιλίας την Flamengo στην Ουγγρική Tisza Volán , στον Ατρόμητο Αθηνών και στις περισσότερες ομάδες της Ερμιονίδας όπως είναι η ΑΕΚ Ερμιονίδας, η Κορωνίδα Κοιλάδας και ο Ο.Φ.Ηλιοκάστρου με τις οποίες σε 185 αγώνες πέτυχε 73 γκολ. Επίσης έχει αγωνιστεί στον Α.Ο.Σύρου ( ΕΠΣ Κυκλάδων) και στον Ατέρα Μανολιόπουλου ( ΕΠΣ Χανίων).

                                                            Το Δελτίο Τύπου


Η Ένωση Ερμιονίδας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον  João Bosco Gualberto de Freitas, ή Biro-Biro στην θέση του βοηθού προπονητή.
Ο Biro-Biro γεννήθηκε στην  Βραζιλία και υπήρξε ποδοσφαιριστής  στην América-RN ( ομάδα της Campeonato Brasileiro Série Β ) από το 1993 έως το 1998 , στην Esporte Clube Flamengo το 2003 . στον Ατρόμητο Αθηνών το 2003-2004 ( 27 συμ/3 γκολ) , στην Tisza Volán Szeged το 2004-2005 , στην ΑΕΚ Ερμιονίδας το 2005-2006 ( 30 συμ/10 γκολ) , στην Ríver Atlético Clube το 2006 όπου επέστρεφε στην Ελλάδα και έχει αγωνιστεί στην Κορωνίδα Κοιλάδας( ΕΠΣ Αργολίδας),  , τον Α.Ο.Σύρου ( ΕΠΣ Κυκλάδων) , τον Αστέρα Μανολιόπουλου ( ΕΠΣ Χανίων ) και στον Ο.Φ.ΗΛΙΟΚΆΣΤΡΟΥ ( ΕΠΣ Αργολίδας).

Καλωσορίζουμε τον Biro στην ομάδα μας και του ευχόμαστε επιτυχίες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates