Social Icons

Τρίτη 17 Ιουλίου 2018

«Κανονιές» απ την Κορωνίδα Κοιλάδας απ τις πρώτες κιόλας ανακοινώσεις για την νέα σαιζόν.


Αρχικά ανακοίνωσε ένα νέο, ανανεωμένο και αξιόλογο Δ.Σ. , με τον κ. Τσιρτσίκο Δημήτριο
να παραμένει για 2η σαιζόν το τιμόνι της ομάδας μετά την απόλυτα επιτυχημένη 1η του χρονιά, που όμως είχε γλυκόπικρη γεύση, καθώς το πρωτάθλημα χάθηκε στο νήμα.

Από κει και πέρα το 1ο διπλό ΜΠΑΜ , το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες πιστώνεται απόλυτα στον Πρόεδρο κ. Τσιρτσίκο, έχει να κάνει με την επιστροφή ενός διδύμου που έχει ήδη δώσει από κοινού τα διαπιστευτήριά του στο τοπικό ποδόσφαιρο.

Ηλιού – Τσιρόπουλος αναλαμβάνουν ξανά τα ηνία στο αγωνιστικό τμήμα της Κορωνίδας. Ο προ τριετίας Πρόεδρος της Κορωνίδας κ. Ηλιού ήταν αυτός που έφερε τον κ. Τσιρόπουλο στην Κοιλάδα τη σαιζόν 14-15, ο οποίος κατάφερε να κατακτήσει με ένα αξιόλογο και αξιόμαχο ρόστερ τον πρώτο και μοναδικό τίτλο της ιστορίας της αποδίδοντας ελκυστικό ποδόσφαιρο. Πλέον ο κ. Ηλιού αναλαμβάνει πόστο Γενικού Αρχηγού της ομάδας για τη νέα χρονιά. Ο κ. Τσιρόπουλος , κάτοχος διπλώματος UEFA A’ , που μετά την αποχώρηση από τον πάγκο της Κοιλάδας παρέμεινε 2 χρόνια στον ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου , επιστρέφει κι αυτός σε γνώριμα μέρη και πρόσωπα. Γνωστός για την επαγγελματική δουλειά του, την δημιουργία καλών ομάδων και τις άριστες σχέσεις που διατηρεί και δημιουργεί με όποιους παίκτες και διοικήσεις συνεργαστεί.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη η Κορωνίδα έχει ξεκινήσει επαφές για την δημιουργία του ρόστερ για τη νέα σαιζόν , με κινήσεις που θα προκαλέσουν αίσθηση και πολύ σύντομα θα υπάρξουν νεότερα.

Το Δελτίο Τύπου

"Το νέο Δ.Σ. της Κορωνίδας Κοιλάδας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον κ. Παναγιώτη Ηλιού στη θέση του Γενικού Αρχηγού και τον προπονητή κ. Τσιρόπουλο Αθανάσιο για την νέα αγωνιστική σεζόν 2018 - 2019. 
Τους καλωσορίζουμε ξανά στην οικογένεια της Κορωνίδας και τους ευχόμαστε καλή σεζόν με υγεία."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates