Social Icons

Σάββατο 14 Ιουλίου 2018

Ερμιονίδα : Δικός της και ο Θοδωρής Πούτσι.



Νέα μεταγραφική επιτυχία για την Ένωση Ερμιονίδας αφού "έντυσε" στα 

κυανοκίτρινα τον 25χρονο μεσοεπιθετικό Θοδωρή Πούτσι. Ένας ποδοσφαιριστής με μεγάλη εμπειρία στην κατηγορία και αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα της Ερμιονίδας. 

Έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στον Ιωνικό Νικαίας , τον Παναργειακό , τον Α.Ο.Λουτράκι και τον Παναρκαδικό.
Απέναντι στην ομάδα της Ερμιονίδας έχει αγωνιστεί σε εννέα αγώνες ( οκτώ πρωταθλήματος Γ΄Εθνικής και ένα αγώνα Κυπέλλου Αργολίδας) με τρείς διαφορετικές ομάδες. Εχει σκοράρει απέναντι στην ομάδα της Ερμιονίδας στον αγώνα κυπέλλου με τον Παναργειακό ( 3-1) στις 16 Οκτωβρίου 2016. 
Εν τω μεταξύ την Δευτέρα θα ανακοινωθεί και το "δυνατό" όνομα πού είχαμε υποσχεθεί πριν λίγες ημ΄ρες  και πραγματικά θα κάνει αίσθηση αφού ο ποδοσφαιριστής προέρχεται από ομάδα της football league.


Το δελτίο τύπου

Η Ενωση Ερμιονίδας . ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Θοδωρή Πούτση . Είναι γεννημένος 3/11/1992 αγωνίζεται στην θέση του μεσοεπιθετικού.
Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τον Ιωνικό Νίκαιας την περίοδο 2011-2012 και την μεταγραφική χειμερινή περίοδο του 2012 μετακομίζει στην ομάδα της Καλαμάτας  όπου θα μείνει για τρία χρόνια μέχρι το καλοκαίρι του 2014 κάνοντας 53 συμμετοχές και πετυχαίνοντας εννέα  τέρματα. Το καλοκαίρι του 2014 μετακομίζει στον Παναργειακό όπου σε 26 αγώνες θα πετύχει πέντε γκολ. Το καλοκαίρι του 2015 ο Α.Ο. Λουτράκι θα είναι ο επόμενος ποδοσφαιρικός του σταθμός στον οποίο θα μείνει μέχρι την χειμερινή μεταγραφική περίοδο αγωνιζόμενος σε 4 αγώνες και επιστρέφει εκ νέου στον Παναργειακό όπου θα μείνει μέχρι την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου του 2017 αγωνιζόμενος σε 29 αγώνες πετυχαίνοντας τέσσερα γκολ. Επόμενος ποδοσφαιρικός του σταθμός  είναι ο Παναρκαδικός με τον οποίο σε 13 αγώνες θα πετύχει ένα γκολ. Το καλοκαίρι του 2017 επιστρέφει για Τρίτη φορά στον Παναργειακό με τον οποίο σε 19 αγώνες θα πετύχει ένα γκολ.

 Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία  και επιτυχίες.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates