Social Icons

Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018

Η Ερμιονίδα τίμησε τον«Αρχάγγελο» της Κρήτης Νίκο Ξυλούρη. ( Φωτό-Βίντεο).


Ένα Μουσικό Αφιέρωμα στον «Αρχάγγελο» της Κρήτης - Νίκο Ξυλούρη, διοργάνωσε
 η Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας, σε συνεργασία με την Ένωση Κρητών και Φίλων Κρήτης Ν. Αργολίδας «Ο Μίνωας» και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Κρητικών Σωματείων την Κυριακή 15 Ιουλίου στον προαύλιο χόρο του 1ου δημοτικού Σχολείου Κρανιδίου.

Η Εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια  του Φεστιβάλ «Δρόμοι Πολιτισμού Αργολίδας»  την τίμησαν με την παρουσία τους ο  Πρόεδρος Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κρητικών Σωματείων κ. Μανώλης Πατεράκης οι περιφερειακοί  Σύμβουλοι  Τάσος Τζανής και Γιάννης Σαρρής,  εκ μέρους του Δήμου Ερμιονίδας ο δημοτικός Σύμβουλος Απόστολος Λαδάς και η Άννα Φωστίνη  , ο  επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Δήμου Ερμιονίδας και της Δημοτικής παράταξης "Δυνατή ΕρμιονίδαΓιάννης Γεωργόπουλος και η πρόεδρος του Συλλόγου Κρητών Αργολίδας «ΜΙΝΩΑΣ» κυρία Χαρά Καραγιαννάκη.


Πριν την έναρξη της εκδήλωσης η κ.Χαρά Καραγιαννάκη τίμησε τον Νίκο Ξυλούρη με πλακέτα την οποία παρέλαβε ο κ.Μανώλης Πατεράκης ο οποίος θα την παραδώσει στην οικογένεια του Νίκου Ξυλούρη.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν οι καλλιτέχνες -μουσικοί:

Λύρα - Τραγούδι Βασίλης Καρεφυλάκης
Λαούτο – Τραγούδι Νίκος Καραβυράκης
Πιάνο – Μιχάλης Τρανουδάκης
Κιθάρα Στέλιος Καρύδας
Μπάσο – Νίκος Ρούλος
Τύμπανα – Ηλίας Μπουκουβάλας

Χόρεψαν η  Χορευτική ομάδα Ένωσης Κρητών Αργολίδας υπό την καθοδήγηση του Χοροδιδασκάλου Γρηγόρη Μωραΐτη και η Χορευτική Ομάδα Ερμιόνης υπό την καθοδήγηση του Χοροδιδασκάλου Κωστή Σκούρτη , Μαθητές/Μαθήτριες Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδος και μέλη του Λαογραφικού - Χορευτικού Ομίλου «Οι Κρηταγενείς»

Η παρουσίαση της εκδήλωσης έγινε από από τους :  Ευαγγελία Ηλιού  και  Παντελής Τόδωρης, μέλη του Θεατρικού Ομίλου Ερμιονίδος.

Το βίντεο όλης της εκδήλωσης 

Φωτορεπορταζ






























































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates