Social Icons

Τρίτη 19 Ιουνίου 2018

Α.Ο.Κρανιδίου : Εγινε η βράβευση αθλητών και χορηγών


Την Κυριακή το βράδυ στον προαύλιο χώρου του Α΄ Δημοτικού Σχολείου
Κρανιδίου πραγματοποιήθηκε η γιορτή βραβεύσεων του Α.Ο. Κρανιδίου.
Η ομάδα του Κρανιδίου βράβευσε την Μαραικε  Ηλιου Ντε Κονινγκ για την προσφορά της , την ομάδα μίνι κοριτσιών για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΚ, την ομάδα κορασίδων για την κατάκτηση της 2ης θέσης στο πρωτάθλημα , την ανδρική ομάδα για την άνοδο της στην Α1 κατηγορία και τέλος ο Μάκης Καπόγιαννης για την προσφορά του στον σύλλογο.

Την εκδήλωση τίμησε Την με την παρουσία της η Μαραικε Ηλιου Ντε Κονινγκ , ο δήμαρχος Ερμιονίδας Δημήτρης Σφυρής , ως εκπρόσωπος της Περιφέρειας Πελοποννήσου o Τάσος Τζανής  και ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Κρανιδίου Γιάννης Κοντοβράκης.

Την εκδήλωση άνοιξε με ομιλία του ο αντιπρόεδρος της ομάδας Βασίλης Γαλάνης λέγοντας :
Εκ μέρους του Αθλητικού ομίλου Κρανιδίου σας καλωσορίζω στην αποψινή μας εκδήλωση ευχαριστώ Τον Δήμαρχο Ερμιονίδος Τον Εκπρόσωπο της περιφέρειας Πελοποννήσου Τον πρόεδρο της Δημοτικής κοινότητας Κρανιδίου Τους Επικεφαλείς των δημοτικών παρατάξεων δημοτικούς συμβούλους καθώς επίσης και όλους όσοι είστε απόψε μαζί μας και μας τιμάτε με την παρουσία σας. Θέλω να πούμε εδώ ένα μπράβο και να συγχαρούμε αυτούς που δημιούργησαν το 1994 από αυτόν το εδώ το χώρο την ιστορία του Α.Ο.Κ και σε αυτούς που την συνεχίζουν από το Δ.Σ την επιτροπή μπάσκετ το τεχνικό επιτελείο την Μαρία ΚΑΚΟΥΡΙΩΤΗ τον Νίκο ΓΑΛΑΝΗ και τον Γιάννη ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ και όλους τους αθλητές και αθλήτριες της ομάδας που κάτω από αντίξοες και δύσκολες συνθήκες λόγο των γνωστών γηπεδικών προβλημάτων και έλλειψης Κλειστού Γυμναστηρίου υπερβάλλουν εαυτούς ώστε να προετοιμαστούν σωστά για τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις και να φέρουν τα θετικά αποτέλεσμα. Ευκαιρίας δοθείσης να παροτρύνω όλους τους ιθύνοντες που είναι απόψε εδώ να εντείνουν τις προσπάθειες τους ώστε να προχωρήσουν σύντομα τα έργα της ανέγερσης του κλειστού γυμναστηρίου του ΣΠΙΤΙΟΥ μας. Το ότι βρισκόμαστε εδώ είναι σημαντικό. Μέσα σ’ αυτές τις αντίξοες συνθήκες που ζούμε, με αυτή την οικονομική κατάσταση που βιώνουμε , εμείς εδώ σήμερα τα αφήσαμε όλα στην άκρη γιατί μας συνδέει όλους μας κάτι κοινό. Το ενδιαφέρον για τον αθλητισμό αυτού του τόπου. Όλοι μας, πιστεύω, είμαστε άτομα με όνειρα και ευαισθησίες. Σε ένα κοινωνικό-πολιτικό περιβάλλον που καταρρέει γύρω μας, μόνο ο αθλητισμός μπορεί και πρέπει να μείνει αλώβητος, ώστε να μας βοηθήσει να αντέξουμε… την κατάρρευση. Γιατί αθλητισμός σημαίνει, κάθε τι που κάνει ο άνθρωπος για να βελτιώσει και να «χρωματίσει» τη ζωή του. Αυτό προσπαθούμε να κάνουμε κι εμείς. Η προσφορά στον αθλητισμό είναι εθελοντική, πάνω από συμφέροντα και ματαιοδοξίες. Ο αθλητισμός δεν έχει απόχρωση. Οι αντιπαραθέσεις , οι μικροκακίες, τα μικροκομματικά συμφέροντα οδηγούν σε αντίθετα αποτελέσματα. Αυτή εδώ η κοινωνία τα έχει βιώσει όλα αυτά. Καιρός για νέα, ανανεωμένη δράση. έχουμε τόσα πολλά να κάνουμε! Ελάτε μαζί μας! Βοηθήστε μας, συμβουλεύστε μας, στηρίξτε μας! Το να παραμένει κάποιος απλός θεατής και κριτής – καλοπροαίρετος ή κακοπροαίρετος- δεν έχει πραγματικά, στο σήμερα που ζούμε, κανένα νόημα. Είμαστε πολύ τυχεροί και δεν το ξέρουμε. Ζούμε σε έναν αξιόλογο τόπο, απείρου φυσικού κάλλους. Έχουμε την τιμή να είμαστε το κέντρο του Δήμου. Έχουμε ιστορία. Του αξίζει λοιπόν αυτού του τόπου μια καλύτερη συμπεριφορά από όλους. Ελάτε να υλοποιήσουμε τους στόχους του Συλλόγου, να καλλιεργήσουμε τον αθλητισμό με τα δικά μας παιδιά Στο έργο μας αυτό βασικό ρόλο έχουν παίξει οι υποστηρικτές του σωματείου, που με την ευαισθησία και τη στήριξη τους όλα αυτά τα χρόνια, μας δίνουν τη δυνατότητα να προσφέρουμε στους νέους, διεξόδους ζωής, γεμάτες νόημα και σκοπό για το παρόν και το μέλλον."

Στην συνέχεια το μέλος του Δ.Σ Γρηγόρης Καμπούρης απένειμε τιμητική πλακέτα στην κυρία ΜΑΡΑΪΚΕ ΗΛΙΟΥ ΝΤΕ ΚΟΝΙΝΓΚ για την ανεκτίμητη προσφορά της στο σύλλογο  και την ευαισθησία της για τα κοινά του τόπου μας. 

Η Κυρία ΜΑΡΑΪΚΕ ΗΛΙΟΥ ΝΤΕ ΚΟΝΙΝΓΚ  στην συνέχεια έκανε την απονομή του κυπέλλου και των μεταλλίων στην πρωταθλήτρια ομάδα μίνι κοριτσιών.

Στην συνέχεια ο δήμαρχος Ερμιονίδας Δημήτρης Σφυρής και ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Κρανιδίου Γιάννης Κοντοβράκης  απένειμαν το κύπελλο και τα μετάλλια στην ανδρική ομάδα για την άνοδο της στην Α1 ΕΣΚΑΚ 

Ο Πρόεδρος της ομάδας Νίκος Αντόνιοζας απένειμε τα μετάλλια στην ομάδα κορασίδων για την κατάκτηση της 2ης θέσης  στο πρωτάθλημα .

Τέλος τιμήθηκε ο Μάκης Καπόγιαννης για την προσφορά του στην ομάδα. Ξεκίνησε από μικρό παιδί , στην συνέχεια έφτασε να είναι αρχηγός της ομάδας , προπονητής ακαδημιών και προπονητής της ανδρικής ομάδας.


Τέλος η εκδήλωση έκλεισε με λαϊκό γλέντι από την ορχήστρα 9 Μποφόρ.

ΒΙΝΤΕΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates