Social Icons

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018

Ερμιονίδα: Μπαράζ μεταγραφών και ανανεώσεων...Όμως τι επιφυλάσσει η συνέχεια..;



Όπως είχε γράψει την Δευτέρα το Sport-Ermionida η εβδομάδα που διανύουμε
θα ήταν εβδομάδα εξελίξεων σε πολλά μέτωπα για την ομάδα της Ένωσης Ερμιονίδας.
Ήδη ανακοινώθηκαν δύο πολύ καλές μεταγραφές του Καλογιάννη και του Γεωργακόπουλου , επίσης ανακοινώθηκαν δύο ανανεώσεις για ποδοσφαιριστές οι οποίοι είχαν «γεμάτη» την περσινή χρονιά όπως ο Γρηγόρης Κασαπίδης και ο πρώτος σκόρερ της ομάδας Νίκος Μακρίδης.

Επίσης υπάρχουν συζητήσεις με δύο ακόμα ποδοσφαιριστές  οι οποίοι είναι πολύ κοντά να «κλείσουν», ο ένας από αυτούς αποτελεί όνομα έκπληξη ……

Στο σύνολο οι μεταγραφές και οι ανανεώσεις είναι εννέα στο σύνολο .

Αλευράς, Καλογιάννης, Γεωργακόπουλος, ( μεταγραφές) Τζιέρης, Μπιμπισίδης, Τριμπόνιας,Βιρβίλης, Κασαπίδης,  Μακρίδης (ανανεώσεις) και έπεται συνέχεια …

Ποιος όμως θα είναι ο 10ος ή μάλλον το δέκα το καλό  ;

Οι ψίθυροι όπου προκαλούν αίσθηση στην ποδοσφαιρική elite που ακούγεται στην Ερμιονίδα...

Αναμένεται δυνατή μεταγραφή ( έχει κλείσει) εντός λίγων ημερών στην Ερμιονίδα από ποδοσφαιριστή  που αγωνιζόταν στα μεγάλα επαγγελματικά σαλόνια με εκατοντάδες συμμετοχές  και πολλά  γκολ... και ένα από αυτά απέναντι στην Ερμιονίδα όταν αγωνιζόταν στην football league.

Η μεταγραφή που πραγματικά θα απογειώσει τους φιλάθλους της Ερμιονίδας αναμένετε να ανακοινωθεί πιθανότατα το Σάββατο ή την Κυριακή.

Και μην ξεχνάμε πώς μαζί με τις μεταγραφές ανακοινώθηκαν και οι κάρτες διαρκείας της ομάδας. Θέλουμε να πιστεύουμε πώς οι φίλαθλοι  της επαρχίας μας θα στηρίξουν  την νέα αυτή προσπάθεια για την νέα αγωνιστική περίοδο.
 «ΟΛΟΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ».

Sport-Ermionida



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates