Social Icons

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018

Ερμιονίδα : Στα "κυανοκίτρινα" και ο Κώστας Γεωργακόπουλος.


Ποδοσφαιριστής της Ερμιονίδας είναι εδώ και λίγη ώρα ο Κώστας Γεωργακόπουλος . Όπως
είχαμε προαναγγείλει σε προηγούμενη ανάρτηση μας , υπήρχε συνάντηση του ποδοσφαιριστή με τον αντιπρόεδρο της ομάδας Γιάννη Πάλλη και οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια για συνεργασία ενός χρόνου. 


Ο 19χρονος παίκτης αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού μέσου και την περασμένη σεζόν   αγωνίστηκε με την ομάδα του Πανηλειακού. Πριν από δύο χρόνια ήταν βασικό στέλεχος της Κ20 της ομάδας της Λάρισας».

Το δελτίο τύπου

« Η Ένωση Ερμιονίδας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξης συνεργασίας με τον  ποδοσφαιριστή Κώστα Γεωργακόπουλο 
Ο Κώστας Γεωργακόπουλος είναι 19 χρονών ( 15/02/1999) αγωνίζεται στην θέση του αμυντικού μέσου και ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τον Αργοναύτη Κατακόλου. Τον Ιανουάριο του 2016 έκανε το άλμα για τη Δόξα Ν. Μανολάδας, παίρνοντας αρκετές συμμετοχές σε ηλικία 17 ετών στην Γ' Εθνική. Το ταλέντο και οι ικανότητες του δεν πέρασαν απαρατήρητα από τη Λάρισα, η οποία τον Ιούνιο της ίδιας χρονιάς τον απέκτησε υπογράφοντας μαζί του επαγγελματικό συμβόλαιο εξαετούς διάρκειας. Την αγωνιστική  περίοδο 2016-2017 αγωνίστηκε με την ομάδα Κ-20 της Λάρισας και την περίοδο 2017-2018 αγωνίστηκε με τον Πανηλειακό.
Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας »





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates