Social Icons

Κυριακή 24 Ιουνίου 2018

Ξεκινάει εβδομάδα μεταγραφικών εξελίξεων για την Ενωση Ερμιονίδας.


Εβδομάδα εξελίξεων για την ομάδα ποδοσφαίρου  της Ενωσης Ερμιονίδας  είναι αυτή
που ξεκινά, καθώς τις επόμενες μέρες αναμένεται να ανακοινωθούν τουλάχιστον δύο μεταγραφές. Μάλιστα η μία από αυτές θα κάνει αίσθηση ( είναι ήδη κλεισμένος ο ποδοσφαιριστής) αφού πρόκειται για ποδοσφαιριστή  ο οποίος αγωνίζεται στο χώρο της επίθεσης με μεγάλη εμπειρία στο πρωτάθλημα της Football League αλλά και της Γ΄ Εθνικής με πολλά γκολ στο ενεργητικό του. Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής ο οποίος αγωνίζεται σε ομάδα της Αθήνας έχει βρεθεί και αντίπαλος της Ένωσης από την παρουσία της στο πρωτάθλημα της Football League.

Επίσης και η επόμενη μεταγραφική ενίσχυση   αφορά επιθετικό ποδοσφαιριστή ο οποίος την αγωνιστική περίοδο πού τελείωσε αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής με μεγάλη επιτυχία και πολύ ικανός στο σκοράρισμα.
Ίσως εντός της εβδομάδας να ανακοινωθεί και τρίτη μεταγραφή με όνομα -έκπληξη , όμως ακόμα δεν έχει επέλθει συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών αφού οι συζητήσεις βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και πιστεύουμε ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα υπάρχει happy end.
Τέλος μαζί με τις νέες μεταγραφές θα υπάρχει και ανακοίνωση για τις νέες κάρτες μελών ( διαρκείας) για την νέα αγωνιστική περίοδο .

** Το Sport-Ermionida γνωρίζει για τις μεταγραφικές κινήσεις τις ομάδας , όμως δεσμεύεται απέναντι στην διοίκηση για την ανακοίνωση ονομάτων .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates