Social Icons

Κυριακή 20 Μαΐου 2018

Νέο διοικητικό συμβούλιο στην Ένωση Ερμιονίδας.



Λευκός καπνός βγήκε από την Γενική Συνέλευση της Ένωσης Ερμιονίδας
πού πραγματοποιήθηκε το απόγευμα  της Κυριακής στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γενικού Λυκείου Κρανιδίου . Παρόντες ήταν περίπου 50 φίλοι της ομάδας μεταξύ αυτών ο δήμαρχος Ερμιονίδας Δημήτρης Σφυρής και ο πρώην πρόεδρος της ομάδας Ιωσήφ Μερτύρης.

Το λόγο πήρε ο πρόεδρος της ομάδας Δημήτρης Φουρνάρος ανέφερε :  
«Σας καλωσορίζω στην ετήσια γενική συνέλευση της ομάδας και όπως βλέπω σήμερα είμαστε πολλοί. Θα κάνουμε ένα γενικό απολογισμό της χρονιάς που πέρασε  , πού κατά γενική εκτίμηση πιστεύουμε ότι κινήθηκε σε θετικά πλαίσια. Αγωνιστικά η ομάδα κατέκτησε την τέταρτη θέση στον 7ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής.

 Ήταν ένα πρωτάθλημα περίεργο με λίγες ομάδες , πιεστικό πού στο τέλος κατακτήσαμε την τέταρτη θέση που εγώ πιστεύω ότι είναι σε αρκετά καλά επίπεδα για την ομάδα πού είχαμε. Επίσης για πρώτη φορά η ομάδα κατέκτησε το κύπελλο Αργολίδας και πρόσθεσε στην τροπαιοθήκη της ένα ακόμα τρόπαιο πού έλειπε. Κύπελλα από πρωταθλήματα  από ανόδους. Και αυτό σαν θετικό μπορούμε να το πούμε. Αγωνιστικά η ομάδα είχε από τους μικρότερους μέσο όρους ηλικίας στην κατηγορία. Αγωνίστηκαν αρκετά παιδιά από την επαρχία μας τα οποία είναι μία παρακαταθήκη για το μέλλον . Και αυτό βέβαια μπορούμε να το δούμε στα θετικά της χρονιάς. Αυτά ως προς τα αγωνιστικά. 

Τώρα όσο αφορά το διοικητικό απολογισμό  , εγώ είμαι δύο χρόνια πρόεδρος στην ομάδα και η ομάδα ταλαιπωρείτε διοικητικά , όμως όταν μπήκαμε και την αναλάβαμε δεν μπήκαμε ούτε σαν σωτήρες ούτε σαν παράγοντες πού θα πάνε την ομάδα στην Super League, μπήκαμε γιατί δεν υπήρχε κάτι άλλο και προσπαθούμε την ομάδα να την κρατάμε σε όσο καλύτερο επίπεδο μπορούμε για τις δικές μας δυνατότητες. Αυτό πιστεύω το πετύχαμε , μπορεί να κάναμε λάθη, μπορεί να κάναμε λανθασμένες επιλογές, όμως όλα μέσα στο πρόγραμμα είναι, όμως προσφέραμε διοικητικά ότι καλύτερο μπορούσαμε για τις δικές μας τις δυνάμεις και νομίζω ότι το ισοζύγιο στο τέλος είναι θετικό. Στο τέλος θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη του Δ.Σ. αφού περάσαμε σοβαρό λούκι, να ευχαριστήσω τους χορηγούς της ομάδας, τους ανθρώπους πού έβαλαν τις πινακίδες στο γήπεδο του Κρανιδίου και αυτούς που βοήθησαν με την επαγγελματική τους κάρτα στο ημερολόγιο της ομάδας, επίσης όσους βοήθησαν ηθικά και οικονομικά την ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως την επιτροπή στήριξης. Μια επιτροπή η οποία συστάθηκε περίπου την περίοδο των Χριστουγέννων σε μία πολύ δύσκολη περίοδο για την ομάδα η οποία εάν δεν συμμετείχε ενεργά και όταν λέω ηθικά  εννοώ ηθικά και οικονομικά και συμβουλευτικά με την εμπειρία της νομίζω δεν θα είχε θετική κατάληξη η ομάδα. Θα ήθελα προσωπικά να ευχαριστήσω τον Αντώνη Ψυχογιό έναν άνθρωπο πού διαφωνήσαμε αρκετές φορές  την χρονιά όμως ήταν δίπλα μου  και πάντα δίπλα στην ομάδα.»
Στην συνέχεια ενημερώθηκαν οι παραβρισκόμενοι για τον οικονομικό απολογισμό ό οποίος και εγκρίθηκε από το σύνολό τους.

Στην συνέχεια η εφορευτική επιτροπή η οποία αποτελούταν από τους Γιάννη Σκούρτη, Αργύρη Φοίβα και Βαγγέλη Δημαράκη ενημέρωσε ότι υπάρχει μία ομάδα από 18 μέλη ς της ομάδας οι οποίοι επιθυμούν να αναλάβουν εκ νέου την τύχη της ομάδας για το νέο πρωτάθλημα. Πρόκειται για ένα κράμα παλιών και νέων συμβούλων της ομάδας. Ένα όνομα πού έκανε αίσθηση είναι η επιστροφή στα διοικητικά μετά από τέσσερα χρόνια περίπου του πρόεδρου που πήρε το πρώτο πρωτάθλημα της ομάδας από την Δ΄ Εθνική στην Γ΄ αλλά και από αυτόν ξεκίνησε η τρελή πορεία προς την Football League. Δεν είναι άλλος από τον Δημήτρη Πάλλη. Επίσης υπάρχει και… μία μεταγραφή πού αυτή είναι του Ανδρέα Μπεκατώρου από το Δ.Σ της Κορωνίδας Κοιλάδας .

Τα 18 μέλη πού ενδιαφέρονται να συνεχίζουν στο νέο Δ.Σ. είναι : Βιρβίλης Αργύρης, Γανώσης Σούλης, Ζωγράφος Στράτος, Καπράνης Γιώργος, Καραγιάννης Γιάννης, Κατσαρός Νίκος, Λυμπερόπουλος Αργύρης, Μέλλος Δημήτρης, Μπεκατώρος Ανδρέας, Μπόλλας Κώστας, Ντούβας Χρήστος, Πάλλης Δημήτρης, Πάλλης Γιάννης, Πέτρου Πέτρος, Πλατανίτης Πάναγιώτης,Πουλής Γιώργος, Στεργίου Νίκος και Φουρνάρος Δημήτρης.
Το νέο Δ.Σ. θα αποτελείτε από 15 μέλη συν έξι αναπληρωματικά  τα οποία θα έχουν συμπληρωθεί μέχρι την Τετάρτη το απόγευμα πού θα έρθουν σε σώμα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates