Social Icons

Πέμπτη 5 Απριλίου 2018

Μεγάλη επιτυχία ο φιλανθρωπικός αγώνας του Ατρόμητου Κρανιδίου.

Με μεγάλη επιτυχία έγινε την  Τετάρτη το απόγευμα στο γήπεδο Κρανιδίου  ο αγώνας
φιλανθρωπικού χαρακτήρα που διοργάνωσε η ομάδα του Ατρόμητου Κρανιδίου με σκοπό την ενίσχυση της Εθελοντικής Ομάδας Κρανιδίου .
Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η συγκέντρωση τροφίμων μακράς διαρκείας και η προσπάθεια στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία καθώς ο κόσμος έφτανε στο γήπεδο με γεμάτες σακούλες!

Η εκδήλωση της ομάδας του Ατρόμητου Κρανιδίου είχε άξιο συμπαραστάτη το 1ο σύστημα προσκόπων Κρανιδίου  και έγινε με την αιγίδα της κοινωφελούς επιχείρησης αθλητισμού και περιβάλλοντος του δήμου Ερμιονίδας.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με ποδοσφαιρικό αγώνα διάρκειας  15 λεπτών στον οποίο αγωνίστηκαν τα τμήματα υποδομής του Ατρόμητου και παιδιά από το 1ο σύστημα προσκόπων.

Την σέντρα στον αγώνα των ομάδων υποδομής και των προσκόπων την έκανε ο Πατέρας Χριστόφορος Καραβιάς.

Μετά η ομάδα του Ατρόμητου τίμησε έξι γυναίκες από τις εθελόντριες της εθελοντικής ομάδας αλληλεγγύης.  Τιμήθηκαν οι κυρίες Ανεζούλα Αλεξανδρή, η Αννούλα Κρητικού, η Αναστασία Λαύκα, η Μαρία Παπασταύρου , η Ρόζα παπουτσή , η Άννα Στρίγκου και η κυρία Μπουγιατιώτη.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο δήμαρχος Ερμιονίδας Δημήτρης Σφυρής, ο περιφερειακός σύβμουλος Τάσος Τζανής ο Πρόεδρος του Κρανιδίου Γιάννης Κοντοβράκης και ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Γιάννης Γεωργόπουλος.

Στην συνέχεια έδωσαν φιλικό ομάδες στελεχωμένες με ποδοσφαιριστές από την επαρχία Ερμιονίδας οι οποίοι μοιράστηκαν σε δύο ομάδες . Η μία ομάδα φορούσε την εμφάνιση του Ατρόμητου Κρανιδίου και η δεύτερη ομάδα φορούσε μπλε εμφάνιση.

Για την ιστορία στον αγώνα αυτό έλαβαν μέρος : Από τον Ατρόμητο Κρανιδίου οι :Στάπας, Ψωμάς, Γιαννακόπουλος Δ., Χαλούβας, Δημράκης, Μπάζος Κ., Γιαννακόπουλος Στ., Καλατζής, Γκιονάι, Κούσης, Μπίμπας, Σκαλτσάς, Βλάχος, Ελένης, Παπασταύρου Στ. από την Ένωση Ερμιονίδας ο προπονητής της ομάδας Θανάσης Στάικος, οι ποδοσφαιριστές Στεργίου, Λαζάρου, Παύλου, Βιρβίλης, Τζιέρης, Τρέσα, από τον Ποσειδώνα Διδύμων οι Μπροδήμας, Κονδύλης, Μούγιος, Ι.Αποστόλου, Προσύλης, από τον ΟΦΗ Ηλιοκάστρου οι Σαράντος,Δεστές,  Μπουντούρης, Cuni, Νικεδήμας και τέλος από την Κορωνίδα Κοιλάδας οι Μέγας, Γιαννακόπουλος, Μπασιμακόπουλος, Κοτσαράς και Φάνης Παπασταύρου.
Το τελικό σκορ ήταν 5-3 υπέρ της ομάδας με τα μπλέ.Σκόρερς για τους νικητές ήταν οι Κούσης, Λαζάρου, Μέγας, Τρέσα και ο ….. Στάικος. Για τους κίτρινους ο Μπασιμακόπουλος, Χαλούβας και Μπροδήμας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates