Social Icons

Κυριακή 1 Απριλίου 2018

Ερμιονίδα-Παναργειακός 2-0

Με νίκη ολοκλήρωσε την φετινή της πορεία στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής
και στο 7ο όμιλο η ομάδα της Ένωσης Ερμιονίδας η οποία επιβλήθηκε του Παναργειακού στο γήπεδο Κρανιδίου αφού κέρδισε με σκορ 2-0.

Η πρώτη καλή φάση έγινε στο 9΄λεπτό όταν σουτ του Μακρίδη από καλή θέση έφυγε άουτ. Στο 16΄λεπτό η Ερμιονίδα άγγιξε το γκολ όταν ο Μακρίδης με εκπληκτικό σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Μάνου.
Στο 26΄λεπτό ο Τριμπόνιας με μία εκπληκτική εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του Μάνου ανοίγοντας το σκορ.
Στο 40’ λεπτό ο Τριμπόνιας βγήκε τετ α τετ αλλά τον πρόλαβαν οι αμυντικοί  πριν γίνει απειλητικός κι έκοψαν.
Στο 56΄λεπτό η Ερμιονίδα πέτυχε το δεύτερο τέρμα της όταν ο  Μακρίδης σούταρε μέσα από την περιοχή απέκρουσε ο Μάνος και ο Tresa με νέο πλασέ έκανε το 2-0.
Στο 90’ λεπτό  σέντρα του Κασαπίδη από δεξιά  από δεξιά, ο Μακρίδης βρέθηκε  σε θέση βολής αλλά το πλασέ πού έκανε η μπάλα έφυγε άουτ.

Ερμιονίδα ( Θ.Στάικος) : Στεφανίδης, Κασαπίδης, Βασιλέρης ( 86΄Στεργίου), Τζιέρης, Μπιμπισίδης, Κιοσσές, Tresa ( 78΄Βιρβίλης), Παλαιοπάνος, Μακρίδης, Χαρτσιάς, ( 67΄Λαζάρου), Τριμπόνιας ( 61΄Σταθουλόπουλος).
Παναργειακός ( Γ.Κετικίδης) : Μάνος, Παναγιώτου, Νώτης, Παιδάκης, (84΄Ρέντι), Πούτσης, Καλογεράκης, ( 46΄Φασούλης), Καιάφας, ( 60΄Λιακόπουλος), Καμπιώτης, ( 78΄Ζέρβας), Καλύβας, Ντούκιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates