Social Icons

Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018

Ενωση Ερμιονίδας : Πέρασαν κιόλας τρία χρόνια.

Πέρασαν κιόλας τρία χρόνια . Ο λόγος για τον αγώνα της ΑΕΚ με την Ένωση Ερμιονίδας
στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας. Μία από τις μεγαλύτερες στιγμές του ποδοσφαίρου της Ερμιονίδας και της Αργολίδας.
Η ΑΕΚ των Μάνταλου Λαμπρόπουλου,( αγωνίζονται μέχρι και σήμερα)  Αραβίδη , Ανάκογλου, Μπαρμπόσα  κλπ αντιμετώπισε την ομάδα της Ερμιονίδας των Πονηρού, Βλαχόπουλου Παβίσεβιτς , Συμελίδη  και των άλλων παιδιών.
Σημασία δεν έχει το σκορ του αγώνα. Αλώστε τα μεγέθη των δύο συλλόγων ήταν τεράστια. Και βέβαια αυτό φαίνεται σήμερα όταν η ΑΕΚ είναι πολύ κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της Super League με την ομάδα της Ερμιονίδας.  
Στον αγώνα αυτό η ομάδα της Ερμιονίδας κράταγε το σκορ μέχρι το 37΄λεπτό. Όταν ο Ανάκογλου άνοιξε το σκορ .Τα υπόλοιπα τέρματα του Δικέφαλου πέτυχαν στο 43΄λεπτό ο Ντούμης , στο 64΄λεπτό ο Αραβίδης και στο 92΄ο Ντακόλ.
Οι συνθέσεις των ομάδων ‘ήταν :
ΑΕΚ (Τ. Δέλλας): Βούρας, Γεωργέας, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Πεταυράκης, Ανάκογλου (56΄Κρισάντους), Ρόβας, Μάνταλος (63' Κορδέρο), Ντούνης, Μπαρμπόσα (73' Ντακόλ), Αραβίδης
ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ (Μ. Σεροπιάν): Πονηρός, Κολόκας, Παπανικολάου, Δωματάς (76' Κουτσοσπύρος), Όμο, Τούτοριτς, Ταπέ, Σβόγιτς (60' Συμελίδης), Βλαχόπουλος (67' Τσακόν), Μηλιώτης, Παβίσεβιτς


Οι φίλαθλοι της Ερμιονίδας έδωσαν βροντερό παρών
Η Είσοδος της Ερμιονίδας στον αγωνιστικό χώρο.
Η ομαδα στον αγωνιστικό χώρο.

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΠΩΝ 

ΣΤΑ MATRIX ΤΟΥ ΟΑΚΑ
Ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας Βασίλης Παλυβός.

ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ



ΟΛΟΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates