Social Icons

Σάββατο 31 Μαρτίου 2018

Δυναμιτίζει των αγώνα Μεθάνων-Κρανιδίου ο πρόεδρος των γηπεδούχων-Αμεση απάντηση από πλευράς Κρανιδίου.



Δυναμιτίζει τον σημερινό αγώνα μπάσκετ Μεθάνων-Κρανιδίου με αναρτήση
του στην προσωπική του σελίδα στο facebook ο πρόεδρος των γηπεδούχων Ευστάθιος Παπαιωάννου . Χαρακτηριστικά μετά το κάλεσμα πού κάνει στους φιλάθλους του τελειώνει με την φράση: "Προέβησαν σε ακατανόμαστες φράσεις εναντίων των Μεθάνων-καθώς και χειρονακτικές ενέργεις. "

Δηλαδή Κύριε Παπαιωάννου τί έκαναν? Εμείς σαν Sport-Ermionida έχουμε στην διάθεση σου δύο βίντεο από δύο διαφορετικές πλευρές με φυσικό ήχο στην διάθεση σου.
 Μην δυναμιτίζεται τον αγώνα. Αφήστε τα παιδιά να μπούν να πάιξουν το παιγνίδι τους . Και ο καλύτερος ας κερδίσει. 
Ελεος πιά. Ελπίζουμε να μήν σας δούμε με κανένα περίστροφο αλλά Σαββιδη . 
Αμεση βέβαια ήταν και η αντίδραση από πλευράς Κρανιδίου με τον υπέυθυνος δημοσίων σχέσεων της ομάδας Βασίλη Γαλάνη να δίνει την δική του απάντηση  :


Προς κ. ΕΥΣΤΑΘΙΟ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ Μέθανα
Το ψέμα είναι ανανδρία.
Νίκος Καζαντζάκης, 1883-1957
Εμείς σαν Α.Ο ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ, έχουμε μάθει να φιλοξενούμε την κάθε ομάδα που έρχεται στο “Γεώργιος και Ευαγγελία Μπουρνάκη” με τον καλύτερο τρόπο, δείχνοντας το μεγαλείο που έχουμε σαν σύνολο. Θέλουμε να πιστεύουμε και συνεχώς βρίσκουμε επιβεβαίωση σε αυτό, πως το σωματείο μας έχει αφήσει τις θετικότερες των εντυπώσεων τόσο σε αγωνιστικό επίπεδο αλλά και σε θέματα συμπεριφοράς και φιλοξενίας απέναντι σε αντίπαλα σωματεία, σε αθλητές, διαιτητές και φιλάθλους. Η προσπάθεια μας αυτή κρατάει αρκετά χρόνια τόσο στα τοπικά πρωταθλήματα αλλά και στις εθνικές κατηγορίες που συμμετείχε η ομάδα μας τα τελευταία χρόνια. Επειδή η ευγένεια, ο αθλητικός πολιτισμός και η άριστη φιλοξενία εκ μέρους μας δεν αποτελεί αδυναμία αλλά ενσυνείδητη επιλογή μας . Ο Σύλλογος μας προσπαθεί πάντα να ασχολείται μόνο με τα αγωνιστικά δρώμενα ενός παιχνιδιού και οι άνθρωποι που απαρτίζουν την ομάδα μας να μην προκαλούν και να έχουν πάντα κόσμια συμπεριφορά απέναντι σε όλους τους εμπλεκόμενους μιας αναμέτρησης μπάσκετ. Είναι γνωστό και σε εσάς ότι μετά το τέλος της αναμέτρησης με την ομάδα σας δεν έγινε απολύτως τίποτα και οι παίχτες έφυγαν αγκαλιασμένοι τώρα που είδατε ότι οι φίλαθλοι μας οι οποίοι είναι γονείς των νεαρών παικτών μας προέβησαν σε ακατανόμαστες φράσεις εναντίων των Μεθάνων και χειρoνακτικές ενέργειες!!!!!!!!!!!!!!! μας προβληματίζει μήπως να αρχίσετε να γράφετε παραμύθια… Σας παρακαλώ να ανακαλέσετε το εμετικό δημοσίευμα πρόκληση που αναρτήσατε, γιατί Αλλ’ ουδέν έρπει ψεύδος εις γήρας χρόνου. Να σας στείλω το VIDEO του αγώνα γιατί η αλήθεια είναι πικρή μόνον όταν έχουν προηγηθεί πολλά ψέματα. Αν Θέλεις να γίνεις μεγάλος; Πάψε να είσαι μικρός!
Βασίλης Γαλάνης
Υπεύθυνος Δημοσίων σχέσεων
Α.Ο. Κρανιδίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates