Social Icons

Κυριακή 18 Μαρτίου 2018

Κορωνίδα Κοιλάδας-Ποσειδώνας Διδύμων 3-0 με δύο γκολ του κορυφαίου Χ.Κέλλη και ένα του Α. Σχοινά.



Πιο δύσκολα από τι δείχνει το τελικό σκορ η Κορωνίδα Κοιλάδας κέρδισε στο
τοπικό ντέρμπι της Ερμιονίδας τον Ποσειδώνα Διδύμων με σκορ 3-0.
Κεντρικό πρόσωπο του αγώνα ήταν ο Χρήστος Κέλλης ο οποίος μεταγράφηκε από τον Ποσειδώνα στην Κορωνίδα Κοιλάδας την χειμερινή περίοδο των μεταγραφών κει στον σημερινό αγώνα πέτυχε δύο γκολ ενώ δύο προσπάθειές του σε εκτελέσεις φάουλ η μπάλα αποκρούστηκε από τα δοκάρια και γενικά ήταν μακρά ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του αγώνα.

Πρώτη καλή φάση για τους φιλοξενούμενους όταν στο 6΄λεπτό ο Tresa βρέθηκε από αριστερά σε θέση βολής, σούταρε για να διώξει στην δεξιά του γωνία ο Αλευράς.
Στο 10΄λεπτό ο Κέλλης εκτέλεσε φάουλ έξω από την περιοχή και η μπάλα χτύπησε στην δεξιά συμβολή των δοκαριών του Αποστόλου.
Στο 12΄λεπτό ο Αντωνόπουλος εκτέλεσε φάουλ λίγο έξω από την περιοχή και η μπάλα έφυγε ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια του Αλευρά.
Στο 18΄λεπτό απευθείας εκτέλεση φάουλ  του Κέλλη από αριστερά η μπάλα χτύπησε στο δεξί δοκάρι του Αποστόλου και έφυγε άουτ.
Στο 20΄λεπτό δυνατό σουτ του Κέλλη η μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Αποστόλου.
Στο 30΄λεπτό πολύ μεγάλη ευκαιρία για τον Ποσειδώνα να ανοίξει το σκορ όταν ο Κοτσοβός σούταρε έξω από την περιοχή , έδιωξε δύσκολα στην δεξιά του γωνία ο Αλευράς και στην επαναφορά νέο σουτ του Μπροδήμα απέκρουσε δύσκολα  ο Αλευράς.
Στο 40΄λεπτό δυνατό σουτ του Κέλλη από δεξιά έδιωξε δύσκολα ο Αποστόλου στην αριστερή του γωνία.
Στο 49΄λεπτό σουτ του Σχοινά έδιωξε στην αριστερή του γωνία ο Αποστόλου.
Στο 53΄λεπτό σέντρα του Κέλλη από δεξιά κεφαλιά ο Σχοινάς η μπάλα έφυγε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Αποστόλου.
Στο 56΄λεπτό σέντρα του Bajer από δεξιά έδιωξαν προσωρινά οι αμυντικοί , η μπάλα στρώθηκε στον Κέλλη ο οποίος με ένα βολ  πλανέ έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Αποστόλου ανοίγοντας το σκορ για τους γηπεδούχους.
Στο 67΄λεπτό σουτ του Kala έξω από την περιοχή έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ο Αποστόλου.
Στο 78΄λεπτό ο Σχοινάς με ένα εκπληκτικό σούτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Αποστόλου κάνοντας το 2-0.
Στο 90΄λεπτό κάθετη μπαλιά του Σχοινά στον Κέλλη αυτός με σούτ έστειλε την μπάλα πάνω από τον Αποστόλου πού είχε βγεί κάνοντας το τελικό 3-0.
Κορωνίδα Κοιλάδας ( Κώστας Κλάδης) : Αλευράς, Κωτσαράς, Παπασταύρου, Ι.Οψιμούλης,Κουτσαύτης ( 65΄Α.Οψιμούλης), Abourahamane, Γιαννακόπουλος, Kala, Σχοινάς, ( 90΄Μ.Ζέρβας), Κέλλης, Bajer ( 89΄Αλεξανδρής).
Ποσειδώνας Διδύμων ( Ν.Μυτροσύλης) : I.Αποστόλου, Μπροδήμας, Μπάρδης, ( 62΄Δαγρές), Κοτσοβός, Α.Οικονομόπουλος ( 62΄Δίμηζας), Κουτσούκος, Α.Κονδύλης, Σ.Κονδύλης, ( 51΄Προσύλης), Α.Αποστόλου, Αντωνόπουλος ( 67΄Μέλση), Tresa.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates