Social Icons

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018

Ο.Φ.Ηλιοκάστρου-Πανιώνιος Δαλαμανάρας 2-1.



Με νίκη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στην κανονική περίοδο
του 2ου ομίλου της Α2 κατηγορίας Αργολίδας ο Ο.Φ. Ηλιοκάστρου. Οι «μελανόλευκοι» μία αγωνιστική πριν το φινάλε βρίσκονται στο ρετιρέ της βαθμολογίας του ομίλου τους με δύο βαθμούς διαφορά από τον Φοίνικα Επιδαύρου και στον τελευταίο αγώνα πού ήταν προγραμματισμένος να γίνει την Κυριακή η ομάδα του Ηλιοκάστρου παίρνει τους τρείς βαθμούς στα χαρτιά αφού η ομάδα του Ροινού έχει αποχωρίσει προ πολλού από το πρωτάθλημα.
Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Στρατή Δεστέ ήταν καταιγιστική, έχασε σωρεία ευκαιριών τουλάχιστον για έξι τέρματα.
Συγκεκριμένα στο 2΄λεπτό δυνατό σουτ του Περτζεγκάι η μπάλα λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Λαμπρόπουλου.  Στο 9΄λεπτό απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κατσάβελα έδιωξε δύσκολα στην δεξιά του γωνία ο Λαμπρόπουλος. Ένα λεπτό αργότερα σέντρα του Κατσάβελα από δεξιά , καρφωτή κεφαλιά του Cuni έδιωξε δύσκολα ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων .Στο 13΄λεπτό δυνατό σουτ του Φράγκου έδιωξε δύσκολα ο Λαμπρόπουλος. Στο 14΄λεπτό ο Ο.Φ.Η. θα ανοίξει το σκορ όταν ο Biro με ωραία μπαλιά βρήκε τον Cuni σε θέση βολής και αυτός με πλασέ από αριστερά άνοιξε το σκορ . Στο 16΄λεπτό σέντρα του Κατσάβελα από δεξιά , σουτ του Cuni πάνω στην κίνηση η μπάλα λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι . Στο 17΄λεπτό ο Δορμπάρης σούταρε μέσα από την περιοχή για να διώξει ο Λαμπρόπουλος σωτήρια. Στο 24΄λεπτό πλασέ σουτ του Κατσάβελα η μπάλα χτύπησε στην ρίζα της δεξιάς δοκού του Πανιωνίου και στην επαναφορά ο Δορμπάρης με νέο σουτ έκανε το 2-0. Στο 34΄δυνατό σουτ του Φράγκου έξω από την περιοχή η μπάλα λίγο πάνω από το δοκάρι του Λαμπρόπουλου άουτ.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο προπονητής των γηπεδούχων έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστούν και οι νεαροί ποδοσφαιριστές της ομάδας με αποτέλεσμα να αποσυντονιστεί η ομάδα και οι φιλοξενούμενοι βγήκαν στην επίθεση χωρίς να δημιουργήσουν κάποια αξιόλογη ευκαιρία. Μοναδικές ευκαιρίες για τους γηπεδούχους ήταν ένα φάουλ του Biro στο 75΄λεπτό η μπάλα έφυγε δίπλα από το αριστερό δοκάρι άουτ και στο 88΄πλασέ του Φράγκου μέσα από την περιοχή η μπάλα δίπλα από το αριστερό δοκάρι άουτ.
Το μόνο πού κατάφεραν ήταν να μειώσουν το σκορ στο 84΄λεπτό όταν ο Τασσόπουλος εκτέλεσε φάουλ , ο Μπουντούρης φάνηκε να ελέγχει την μπάλα , εκεί πετάχτηκε ο Αργυράκος και με πλασέ μείωσε σε 2-1.
Ο.Φ. Ηλιοκάστρου ( Σ.Δεστές) : Μπουντούρης, Νικεδήμας, ( 47΄Δ.Δεστές), Μούγιος, Δαγρές, Τζανής, Περτζεγκάι, ( 87΄Οικονομόπουλος), Cuni, ( 51΄Μπουγιούρας), Biro, Δορμπάρης, Φράγκος, Κατσάβελας ( 37΄Ελιάνο Περτζεγκάι).
Πανιώνιος Δαλαμανάρας : Λαμπρόπουλος, Κωτσάκος, Ζούγλης, Καρπερός, Τασσόπουλος, Μπουρδέρης, Πασπαλιάρης, Οικονόμου, Κώστας, ( 75΄Κώρος),  Αργυράκος, Καλογερόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates