Social Icons

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018

Σπέτσες-Κορωνίδα Κοιλάδας 1-4



Πιο δύσκολα απ ότι δείχνει το τελικό σκορ η Κορωνίδα κέρδισε μέσα
στις Σπέτσες την τοπική ομάδα με σκορ 4-1 και συνεχίζει την ξέφρενη πορεία της προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος οκτώ αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος
Στο 6΄λεπτό κεφαλιά του Mlazhov μπλόκαρε ο Αλευράς.
Στο 26΄λεπτό σέντρα του Παπασταύρου από δεξιά ο Κέλλης με πλασέ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους 0-1.
Στο 36΄λεπτό ο Mlazhov ανατράπηκε από τον Abourahamane μέσα στην περιοχή και το πέναλτι μετέτρεψε σε γκολ ο Βιγκλιάρης 1-1.
Δεν πρόλαβαν να χαρούν το γκολ οι γηπεδούχοι και δύο λεπτά αργότερα ο Bajer εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά και ο Σχοινάς με πλασέ μέσα από την περιοχή έδωσε το προβάδισμα στην Κορωνίδα 1-2.
Στο 42΄λεπτό κεφαλιά του Μέξη η μπάλα πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι του Αλευρά.
Στο 55΄λεπτό ο Μουράτης είπε ΟΧΙ σε σουτ των Bajer και Σχοινά μέσα από την περιοχή.
Στο 60΄λεπτό ο Mlazhov με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στην αγκαλιά του Αλευρά ύστερα από φάουλ του Κρεμμύδα.
Στο 71΄λεπτό η Κορωνίδα ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 1-3 όταν ο Κέλλης με ωραία μπαλιά έβγαλε τον Bajer απέναντι από τον Μουράτη πού πλάσαρε εύστοχα.
Στο 76΄λεπτό οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν τον θρίαμβο τους όταν ο Bajer έβγαλε μπαλιά στον Παπασταύρου και αυτός με πλασέ έκανε το τελικό 1-4.

Σπέτσες ( Δ.Μπατάκος) : Μουράτης, Kubeja, ( 86΄Πάτραλης), Παπανδρέου, ( 75΄Βώκος), Σούλιας, Βιγκλιάρης, Μέξης, Κομπόγιωργας, Δ. Παρεμουζιάν, Mlazhov, Κρεμμύδας, ( 82΄Χ.Παρεμουζιάν), Σκαβατζός (  68΄Τριπολιτσιώτης).
Κορωνίδα Κοιλάδας ( Κ.Κλάδης) : Αλευράς, Κωτσαράς, Παπασταύρου, Ι.Οψιμούλης, Abourahamane, Μέγας,( 82΄Kala),  Γιαννακόπουλος, Τσίτσι, Σχοινάς,( 88΄Αλεξανδρής),  Κέλλης, Bajer ( 90΄Ντούβαλης).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates