Social Icons

Κυριακή 4 Μαρτίου 2018

Με σκόρερ τον Μακρίδη η Ερμιονίδα κέρδισε 1-0 τον Αήττητο.


Πολύ μεγάλη νίκη για της ομάδα της Ένωσης Ερμιονίδας επί του πρωτοπόρου Αήττητου με
σκορ 1-0. Οι γηπεδούχοι ήταν πολύ δραστήριοι στο πρώτο ημίχρονο δημιούργησαν ευκαιρίες για γκολ με κύριο αποδέκτη τον Μακρίδη , ο οποίος τελικά με την συμπλήρωση του μισάωρου πέτυχε το πολυπόθητο γκολ.
Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι φάνηκε να έχουν αρχίσει από τώρα να σκέφτονται την διαδικασία των μπαράζ ανόδου και δεν έβαζαν τα πόδια τους στην φωτιά .
Μόλις στο 3΄λεπτό σέντρα του Τριμπόνια από δεξιά , κεφαλιά του Μακρίδη η μπάλα πολύ άουτ. Στο 9΄λεπτό μεγάλη ευκαιρία για την Ερμιονίδα να ανοίξει το σκορ όταν ο Σαλταπίδας με κάθετη μπαλιά έβγαλε τον Μακρίδη σε θέση βολής , όμως έχασε τον βηματισμό του και έπεσε χάνοντας την ευκαιρία.  Στο 14΄λεπτό σέντρα του Τριμπόνια από δεξιά , κεφαλιά του Μακρίδη άουτ. Στο 16΄λεπτό γύρισμα του Κατσικογιάννη στον Μωυσιάδη , ο οποίος έχασε το κοντρόλ  της μπάλας , αυτή κατέληξε στον Μακρίδη πού μπήκε στην περιοχή πλάσαρε αλλά έδιωξε σωτήρια ο Μωυσιάδης.
Στο 24΄λεπτό ο Τριμπόνιας πήρε την μπάλα σχεδόν από το κέντρο του γηπέδου , έφτασε στο ύψος της μεγάλης περιοχής , σούταρε για να διώξει σωτήρια σε κόρνερ ο Μιχέλης. Το κόρνερ εκτέλεσε πλασαριστά ο Tresa στον Κιοσσέ πού σούταρε από το ύψος της περιοχής για να μπλοκάρει ο Μιχέλης. Στο 28΄λεπτό μετά από λάθος της άμυνας ο Σαλταπίδας σούταρε για να μπλοκάρει ο Μιχέλης.
Στο 30΄λεπτό το γήπεδο πήρε φωτιά όταν ο Βασιλέρης με καταπληκτική κάθετη μπαλιά από το κέντρο του γηπέδου έβηαλε τον Μακρίδη μόνο του με τον Μιχέλη τον πλάσαρε για να ανοίξει το σκορ 1-0.
Αυτό ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.
Στο 56΄λεπτό μετά από φάση διαρκείας έξω από την περιοχή του Αήττητου ο Σαλταπίδας με ένα γλυκό αριστερό σούτ ανάγκασε τον Μιχέλη να απογειωθεί στο αριστερό παραθυράκι του και να αποκρούσει την μπάλα.
Ερμιονίδα (Θ.Στάικος) : Στεφανίδης, Κασαπίδης, Βασιλέρης, Τζιέρης, Μπιμπισίδης, Κιοσές, Tresa,( 86΄Βιρβίλης),  Παλαιοπάνος, ( 73΄Λαζάρου), Μακρίδης, Σαλταπίδας, ( 61΄Σταθουλόπουλος), Τριμπόνιας ( 30 λ.τρ. Πούφλης).
Αήττητος Σπάτων (Π.Κωνσταντακόπουλος) : Μιχέλης, Μουστάκης, Βιδάλης, Κωστόπουλος, Μωυσιάδης, Κατσικογιάννης, Νικλητσιώτης, ( 71΄Γκούμας), Καλογέρης, Κρητικός,(  70΄Μαραθιανός),  , Τσιλιγκέρης, ( 53΄Σκούμας), Ηρακλής ( 53΄Τσίρος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates