Social Icons

Κυριακή 11 Μαρτίου 2018

Έπαιξε σαν πρωταθλήτρια η Ερμιονίδα. Με Τρίμπο σκόρερ τρέλανε τα νερά στην Χαλκίδα . Τελικό σκορ 0-1


Πολύ μεγάλη νίκη για την Ερμιονίδα μέσα στην Χαλκίδα με 1-0  επί
της τοπικής ομάδας χάρη σε ένα γκολ του Τριμπόνια με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου . Στο 84΄η Ερμιονίδα έχασε την μεγάλη ευκαιρία να πετύχει και δεύτερο γκολ όταν ο Μακρίδης εκτέλεσε πέναλτι και ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων Ντουμάνης έπεσε στην σωστή γωνία και απόκρουσε.

Στο λεπτό πρώτη μεγάλη ευκαιρία για την Ερμιονίδα όταν ο Tresa βρήκε τον Βασιλέρη μέσα στην περιοχή πού πλάσαρε για να διώξει με την ‘άκρη των δακτύλων του ο Ντουμάνης σε κόρνερ.
Στο 23΄λεπτό δυνατό σουτ του Tresa μπλόκαρε στην αριστερή του γωνία ο Ντουμάνης.
Στο 24΄λεπτό σέντρα του Τσίγκρου από αριστερά , γυριστό σουτ του Πολίτη από το σημείο του πέναλτι η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια του Στεφανίδη.
Στο 26΄λεπτό σέντρα του Παλαιοπάνου από δεξιά , κεφαλιά του Μακρίδη η μπάλα στα χέρια του Ντουμάνη.
Στο 28΄λεπτό δυνατό σουτ του Μακρίδη η μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Ντουμάνη άουτ.
Στο 40΄λεπτό μετά από  φάουλ του Θωμά η μπάλα έφτασε στην περιοχή του Στεφανίδη , εκεί μπερδεύτηκαν οι επιθετικοί των γηπεδούχων και η μπάλα έφυγε άουτ.
Στο 48΄λεπτό ο Τριμπόνιας με δυνατό σουτ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Ντουμάνη ανοίγοντας το σκορ για την Ερμιονίδα 0-1.
Στο 68΄λεπτό δυνατό σουτ του Ντελέκου η μπάλα πάνω από τα δοκάρια άουτ.
Στο 83΄λεπτό ο Μακρίδης ανατράπηκε από τον Ντελέκο μέσα στην περιοχή  και ο διαιτητής Ξηρογιάννης  έδωσε το ολοκάθαρο πέναλτι .Το εκτέλεσε ο Μακρίδης αλλά ο Ντουμάνης έπεσε σωστά στην αριστερή του γωνία και απόκρουσε.
Στο 84΄λεπτό ο Μπιμπισίδης είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε.
Στο 89΄λεπτό κεφαλιά του  Καραμπά μπλόκαρε στην αριστερή του γωνία ο Στεφανίδης.
Στο 92΄λεπτό δυνατό σουτ του Γεωργίου ύστερα από σέντρα του Πολίτη από αριστερά έδιωξε εκπληκτικά ο Στεφανίδης στην αριστερή του γωνία. .
Στο 95΄λεπτό κόκκινη κάρτα στον Ντελέκο ο οποίος είδε δύο κίτρινες μέσα σε δύο λεπτά .
Α.Ο.Χαλκίς (Δ. Λύκος): Ντουμάνης, Μιχελής (67΄ Βαλκάνος), Τσίγκρος (81΄ Μακρής), Γεωργίου, Καραμπάς, Εμέκα, Ταυταρίδης, Ντελέκος, Θωμάς, Πολίτης, Ανέστης (52΄ Μυρτέζα)
Ερμιονίδα  ( Θανάσης Στάικος) : Στεφανίδης, Κασαπίδης, Μπιμπισίδης, Τζιέρης, Βιρβίλης , Κιοσσές, Τριμπόνιας. ( 78΄Σταθουλόπουλος), Παλαιοπάνος, Μακρίδης,(95΄  Μερτύρης) Tresa,( 93΄Λαζάρου),  Βασιλέρης, ( 70΄Σαλταπίδας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates