Social Icons

Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018

N.B. A.O.ΚΑΡΑ. Τα μωρά του Γιάννη Ράπτη έκαναν το ντέρμπι περίπατο κερδίζοντας το Μέθανα με 76-58.



Παίζοντας εκπληκτικό μπάσκετ τα τρομερά μωρά του Γιάννη Ράπτη ισοπέδωσαν
την ομάδα των Μεθάνων στο ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής με 76-58. Όλοι θα περίμεναν ο όρος «ντέρμπι κορυφής»  και «ντέρμπι βαθμολογικής σημασίας» να επηρεάσει αρνητικά τους νεαρούς παίκτες του Κρανιδίου απέναντι στην έμπειρη ομάδα των Μεθάνων. Αντίθετα όμως έβγαλαν ένα πάθος και μία δυναμική πού θα το ζήλευαν και ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών . Αυτό είναι και το μεγάλο όφελος για την ομάδα του Κρανιδίου πού αν μείνει όπως είναι ο Α.Ο.Κ θα έχει ομάδα κορυφής τουλάχιστον για μία δεκαετία.
Ένα ντέρμπι πού μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο ήταν αφού και οι δύο ομάδες πήγαιναν πόντο-πόντο με το σκορ να κλείνει στο 17-16. Στο δεύτερο δεκάλεπτο η ομάδα του Κρανιδίου έχοντας  σε μεγάλα κέφια τον Νίκο Γαλάνη ο οποίος με δύο απανωτές τρίποντες βόμβες και ένα δίποντο του Στρίγκου έκανε το 25-16 και όλα άρχισαν να παίρνουν το δρόμο τους. Στην συνέχεια ο Χάσα, ο Σέλα , μαζί με τους Καράι και Στρίγκο και όποιος από παίκτες ερχόταν από τον πάγκο  άρχισαν να κάνουν τα «μαγικά» τους με αποτέλεσμα η διαφορά να φτάσει στο τέλος του ημιχρόνου στο 41-27 κάνοντας ένα εκπληκτικό 24-11.  Να αναφέρουμε ότι τα πρώτα 5.5 λεπτά του δευτέρου δεκάλεπτου η ομάδα των Μεθάνων δεν είχε πετύχει ούτε ένα πόντο και με πάρα πολλά λάθη στις μεταβιβάσεις της.
 Με το ξεκίνημα του τρίτου δεκαλέπτου και παρόλο πού κάποιοι από τους παίκτες του Κρανιδίου όπως ο Χάσα ο Σέλα και ο Γαλάνης είχαν φτάσει τα τέσσερα φάουλ η διαφορά ανέβαινε συνεχώς για να κλείσει στο τρίτο δεκάλεπτο με 21 πόντους διαφορά για τον Α.Ο.Κ. 59-38. Το τέταρτο δεκάλεπτο ήταν διαδικαστικό αφού οι παίκτες του Κρανιδίου και χωρίς τον Χάσα για 5.5 λεπτά περίπου αφού είχε αποβληθεί με πέντε φάουλ ροκάνισαν το χρόνο με αποτέλεσμα να έρθει αυτή η πολύ μεγάλη νίκη πού βρίσκει την ομάδα του Γιάννη Ράπτη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
Διαιτητές : Σταματόπουλος,Κοντογιαννόπουλος
 Δεκάλεπτα : 17-16, 41-27, 59-38, 76-58
Α.Ο.ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ  (Ράπτης) Χάσα 23 (1), Γαλάνης 18 (3), Κοντογιάννης 10 (2), Καράι 8 (2),Στρίγκος 7, Σέλα 6, Σαράντος 2,Λούζης 2, Μήτσας, Μούγιος, Φίλης
Α.Π.Ο. ΜΕΘΑΝΩΝ  (Κοκκάλας): Τσοτσόκος 20 (1), Κάρκου,ύλιας 11,Κουτσοπέτρας 7 (1), Πέππας 8, Τούμπας 5 (1), Τσουλφίδης 4, Καννέλης 3,Τσαντες, Μάρκου, Μπαλάσκας, Μπακάλης, Μενδρινός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates