Social Icons

Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018

Τα συλλαλητήρια και οι πολιτικοί που τα λοιδορούν και τα χλεύαζουν.



Γράφει ο Μίλτος Ιωαννίδης

Το να μας λέτε "φασίστες", "ακροδεξιούς" και "εθνικιστές" εσείς
που ΘΑ καταργούσατε τα μνημόνια, εσείς που ΘΑ "παίζατε τον ζουρνά και ΘΑ χόρευαν οι αγορές στον ρυθμό σας", εσείς που μετατρέψατε το "ΟΧΙ" στο δημοψήφισμα σε "ναι" μέσα σε ένα βράδυ, εσείς που ΘΑ καταργούσατε τον ΕΝΦΙΑ. ΚΑΙ...ΚΑΙ....ΚΑΙ...--αναρίθμητα τα ψέματα σας-- είναι τουλάχιστον αστείο!

Ο ελληνικός λαός σας εμπιστεύτηκε το 2015 και εσείς πράξατε τα ίδια με τα κόμματα που ορθώς καταγγέλατε όταν ήσασταν αντιπολίτευση!

Χειρότερα: 
Παρεούλα ψηφίσατε το 3ο μνημόνιο!
Πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ μετέχουν στην κοινοβουλευτική σας ομάδα και με τον Πάνο Καμμένο --πάλαι ποτέ στέλεχος της ΝΔ-- συγκυβερνάτε!

Όλοι σας έχετε την ευθύνη που η "Χρυσή Αυγή" είναι στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Εσείς --ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΆΣΚΗΣΑΝ ΕΞΟΥΣΙΑ--φέρατε χιλιάδες πολίτες στο "αμήν" και ως ακραία μορφή αντίδρασης στράφηκαν στη ΧΑ όχι επειδή είναι φασίστες αλλά απλώς και μόνο για να "τιμωρήσουν" όλους εσάς που τους έχετε κοροϊδέψει.
Για την ακρίβεια έχετε αναγάγει το ψέμα σε πολιτική Επιστήμη!
Να σας θυμίσω ότι κάνατε τον κόσμο να ΣΙΧΑΘΕΙ την πολιτική.

Να σας θυμίσω ότι στις τελευταίες εθνικές εκλογές η ΑΠΟΧΉ έφτασε στο 45 τις εκατό!
Όταν λοιπόν εκατομμύρια Ελλήνων υποφέρει από όλα όσα ψηφίσατε από το 2010 μέχρι και σήμερα, όταν βλέπει την Ελλάδα να έχει χάσει την ΕΘΝΙΚΉ ΚΥΡΙΑΡΧΊΑ, όταν τα νέα παιδιά είναι άνεργα, όταν η φτώχεια "χτυπάει την πόρτα" καθημερινά σε όλο και περισσότερους Έλληνες λόγω του ότι η χώρα μας βρίσκεται υπό την "κηδεμονία" των δανειστών της, πάει πολύ να μας κάνετε υποδείξεις(!), να μας χλευαζετε και να μας λοιδωρείτε, επειδή ΕΙΡΗΝΙΚΑ συμμετείχαμε στα συλλαλητήρια και ενώσαμε τις φωνές μας για την Μακεδονία, υπερασπιζόμενοι την ιστορία και την κληρονομιά της πατρίδας μας!


Υποδείξεις από εσάς δεν δεχόμαστε λοιπόν!
Ξέρουμε τις διαχρονικές ευθύνες της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ όσον αφορά το Σκοπιανό όπως ξέρουμε και μεγαλοστελεχη και υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ που το 2008 , υπέγραφαν κείμενα στα οποία δήλωναν υπέρ στο να ονομαστούν τα Σκόπια ως...."Δημοκρατία της....Μακεδονίας!".
Όμως...."ουδέν κακό αμιγές καλού" γιατί καταφέρατε να καταλάβουν και οι πλέον αδαείς ότι δεν γίνεται να μας σώσετε εσείς που μας καταστρέψατε.
Από χθες καταργήσαμε τις διαχωριστικές γραμμές και με ενότητα πορευόμαστε πρόθυμοι να αγωνιστούμε για την ανάκαμψη και την αναγέννηση της Ελλάδας!
Γιατί θέλουμε τα παιδιά μας να μεγαλώσουν καλύτερα απ' όσο μεγαλώσαμε εμείς.

Στην ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ άλλωστε δεν υπάρχουν αδιέξοδα και μέσα από τα σπλάχνα της κοινωνίας--και όχι από τα κομματικά σας φυτώρια--θα ξεπροβάλλουν εκείνες οι δυνάμεις που θα οδηγήσουν την Ελλάδα στο ξέφωτο, ΔΥΝΑΤΗ, ΚΥΡΙΑΡΧΗ και παράγοντα ΕΙΡΗΝΗΣ και ΣΤΑΘΕΡΌΤΗΤΑΣ στην ευρύτερη περιοχή.
Όπως ακριβώς της άρμοζει από την ιστορία της και από όλα όσα κληροδότησε στην Ευρώπη και τον κόσμο θεμελιώνοντας τον δυτικό πολιτισμό.
Οι Έλληνες από κοινού αποφασίσαμε το "πάλεμα, το μάτωμα και την καινούρια γέννα" εσείς αν δεν μας ακούσετε, αν δεν ακούσετε τον ελληνικό λαό, αν δεν μπορέσετε να συνταχθειτε στη βούληση του, τότε είναι βέβαιο ότι οδεύετε ολοταχώς στο χρονοντούλαπο της ιστορίας....
Υγ. Όσοι λέτε ότι κάποιοι θα...χτίσουν καριέρες στην Πολιτική από τα συλλαλητήρια, ελάτε να μετρήσουμε μαζί πόσες καριέρες χτίστηκαν από το Πολυτεχνείο κι έπειτα.

Μετά το....ξανασυζητάμε....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates