Social Icons

Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018

Πανθηραικός : Χωρίς τον Τόμι Κωνσταντίνωφ στην αποστολή με Ερμιονίδα.

Φωτό αρχείου : Από τον αγώνα του πρώτου γύρου στο Κρανίδι
Πηγή : https://arthografos.gr/
Αλεξ Γεωργαντάς.
Έχοντας μοναδικό στόχο τη νίκη και τους τρεις βαθμούς, ο Πανθηραϊκός υποδέχεται
για την 16η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας για τον 7οΌμιλο, την Ερμιονίδα. Μία απουσία, αλλά σημαντική για τον Ανδρέα Σκέντζο. Το Arthografos.gr έχει το ρεπορτάζ της ομάδας της Σαντορίνης.
ΚΟΙΤΑΕΙ ΨΗΛΑ
Θέλοντας να συνεχίσει το σερί των καλών εμφανίσεων, αναζητώντας βέβαια και τους βαθμούς που θα τον διατηρήσουν ψηλά στη βαθμολογική κατάταξη, ο Πανθηραϊκός μετά τη νίκη του στο Αλιβέρι επί του Ταμυναϊκού, υποδέχεται στο γήπεδο των Φηρών το προσεχές Σάββατο, την ομάδα της Ερμιονίδας.
Όπως έχουμε προαναφέρει σε προγενέστερα άρθρα μας, η ομάδα της Σαντορίνης «πείθει» με τις εμφανίσεις της, κάτι βέβαια που προφανώς έχει να κάνει και με τον ερχομό του Ανδρέα Σκέντζου στο πάγκο του Πανθηραϊκού. Ο έμπειρος κόουτς δείχνει να έχει βρει το «κλειδί» της επιτυχίας, καθώς από την άφιξή του και μετά, ο σύλλογος βρήκε τα πατήματά του, ενώ «μάζεψε» και υπερπολύτιμους βαθμούς, που τον έχουν φέρει αισίως στην 3η θέση του 7ου Ομίλου, παρέα με την Ερμιονίδα αλλά και τη Χαλκίδα, με 19 βαθμούς.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΠΟΥΣΙΑ
Ο Πανθηραϊκός θα ριχτεί στη μάχη του Σαββάτου, έχοντας ωστόσο μία πολύ σημαντική απουσία. Ο Τόμι Κονσταντίνοφ δεν θα δώσει το παρών στο ματς με την Ερμιονίδα, αφού είναι τιμωρημένος, λόγω καρτών.
Αυτό βέβαια αποτελεί ένα αρκετά σημαντικό πρόβλημα για τον Ανδρέα Σκέντζο, αφού στο πρόσωπο του μεσοεπιθετικού Βούλγαρου, έβρισκε τις λύσεις στους γρίφους της αντίπαλης άμυνας. Πληροφορίες για πιθανό αντικαταστάτη δεν έχουν διαρρεύσει προς το παρών,καθώς ο κ. Σκέντζος κρατάει κλειστά τα χαρτιά του, εν όψει της προσεχούς αναμέτρησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates