Social Icons

Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018

Α.Ο.Ερμιονίδας : Εκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του.


Σε μία πολύ όμορφη και λιτή τελετή έκοψε την καθιερωμένη ετήσια
πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα ο Α.Ο.Ερμιονίδας  στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Ερμιόνης "Γ. & Ε. Μπουρνάκη" το Σάββατο το απόγευμα.
Την πίτα ευλόγησε όπως κάθε χρόνο ο Πατέρας Δημήτριος Αμπελάς.

Παρευρέθηκαν η ανδρική ομάδα , αθλητές και αθλήτριες  από όλα τα τμήματα του συλλόγου και το προπονητικό τιμ των  ομάδων.


Το «παρών» στην κοπή της πίτας έδωσε ο πρόεδρος του Α.Ο.Ερμιονίδας Βαγγέλης Δημαράκης , και σύσσωμη η διοίκηση του συλλόγου, ενώ έλαμψαν με την παρουσία τους και εκλεκτοί καλεσμένοι.

Παραβρέθηκαν ο δήμαρχος Ερμιονίδας Δημήτρης Σφυρής, ο περιφερειακός σύμβουλος Τάσος Τζανής , ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Ερμιονίδας Άρης Δημαράκης, η πρόεδρος του Νομικού Προσώπου του Δήμου Ερμιονίδας κα Κέλλυ Μήτσου, ο δημοτικός σύμβουλος Τάσος Τόκας, ο  Πρόεδρος του δημοτικού διαμερίσματος Ερμιόνης Χρήστος Δάγκλης , ο πρώην δήμαρχος Ερμιόνης Ανάργυρος Λεμπέσης και ο πρώην Πρόεδρος του Δ.Σ. Ν.Π.Δ.Δ. του Αθλητικού Κέντρου Ερμιόνης «Γ & Ε ΜΠΟΥΡΝΑΚΗ».

Οι τυχεροί από τις τέσσερις πίτες που κόπηκαν ήταν οι : Οι πρωταθλήτριες ομάδες του συλλόγου στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΚ νεανίδες και κορασίδες τις ο φλουρί το πήρε η Ερμιόνη Κατσουράνη. Επίσης το φλουρί πήραν οι αθλήτριες Μαριάννα Εμμανουήλ και Κατερίνα Δημαράκη. Το τέταρτο φλουρί βρήκε ο αθλητής της ομάδας εφήβων Κωνσταντίνος Ποττάκης.
Και του χρόνου.

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates