Social Icons

Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018

Με μεγάλη επιτυχία και πλήθος βραβεύσεων η ετήσια γιορτή της ΕΠΣ Αργολίδας ! ( Φωτό)


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου η
κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ε.Π.Σ. Αργολίδας . Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του  Pantazis Royal στην Δαλαμανάρα  Άργους.

Παρουσία της Εκκλησίας, του προέδρου της ΕΠΟ Βαγγέλη Γραμμένου , του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη , του αντιπεριφερειάρχη Τάσου Χειβιδόπουλου , των προέδρων των Ε.Π.Σ. Αθηνών, Ανατολικής, Αττικής, Αιτωλοακαρνανίας, , πολιτικών, θεσμικών φορέων, εκπροσώπων των Σωματείων Μελών, προπονητών, ποδοσφαιριστών, διαιτητών, φιλάθλων και αθλητικών προσωπικοτήτων της Αργολίδας  η εκδήλωση περιλάμβανε πλήθος βραβεύσεων, την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Στην αίθουσα εκδηλώσεων του “Pantazis Royal” όπου  κόπηκε η βασιλόπιτα και ακολούθησαν βραβεύσεις ανθρώπων που υπηρέτησαν και υπηρετούν το χώρο του τοπικού ποδοσφαίρου αλλά και ανθρώπων του ποδοσφαίρου πού έχουν φύγει από την ζωή και τους πρώτους σκόρερ των πρωταθλημάτων της αγωνιστικής περιόδου 2016-2017.

Τοποθέτηση έκανε ο πρόεδρος της ΕΠΣΑ κ. Βασίλης Σιδέρης , ενώ χαιρέτησαν ο πρόεδρος της ΕΠΟ Βαγγέλης Γραμμένος , ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης , και ο αντιπεριφερειάρχης Τάσος Χειβιδόπουλος,  

Στην συνέχεια ξεκίνησαν οι βραβεύσεις. Πρώτα βραβεύτηκαν οι άνθρωποι πού έχουν φύγει από την ζωή . Πρώτα ο Κώστας .Αντωνιάδης , πρόεδρος της ΕΠΣΑ από το 1967 έως το 2005 , ο επί 20 χρόνια αντιπρόεδρος της Ε.Π.Σ.Α. Αντώνης Μπουγιώτης, Ο ποδοσφαιριστής και προπονητής του Παναργιακού  Αντώνης .Μαυρομμάτης, ο επίσης  ποδοσφαιριστής του Παναργειακού και προπονητής Ανδρέας Γκούμας, ο ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Άργους Ευάγγελος Λαγουρός, ο ποδοσφαιριστής του Παναργειακού  Γιώργος Μαστοράκης, ο Παναγιώτης Μαρκόπουλος ο οποίος είχε αγωνιστεί σε πολλές ομάδες του Άργους,  ο επί 15 χρόνια πρόεδρος του Παναργειακού  Γιώργος .Μαγκλάρας, ο ποδοσφαιριστής του Παναυπλιακού   Κ. Σαρρής, και τέλος ο  Σπύρος Τσατσούλης  πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών.

Στην συνέχεια τιμήθηκαν άνθρωποι  που είναι στην  και κάποιοι εξ αυτών συνεχίζουν να προσφέρουν και αυτοί είναι :  Ο  Δημήτρης . Μπαχούμης, φροντιστής του Παναργειακού επι πολλά χρόνια. Ο 89χρονος !!!!!!!  Παναγιώτης .Ζερβόπουλος, φροντιστής του Πανναυπλιακού από το 1954 εως και τώρα.  Ο Σάββας Πετρίδης, επι σειρά μέλος του ΔΣ της ΕΠΣΑ και παρατηρητής αγώνων. Ο  Αντώνης Ψυχογιός, πρόεδρος Ερμή Ερμιόνης,  ο Γιάννης  Μπάρδης,ποδοσφαιριστής ναι νυν  παράγοντας Ποσειδώνα Διδύμων, ο  Ευάγγελος Γιαννόπουλος, παράγοντας του Παλαμήδη, ο  Άγγελος Κρεμμύδας, ποδοσφαιριστής και προπονητής της Μπουμπουλίνας Σπετσών, ο  Κυριάκος Ψαρρός, ποδοσφαιριστής του Παναργειακού, ο Δημήτρης .Κομπόσης ποδοσφαιριστής του Παναργειακού.( πατέρας του τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ Κουτοσοποδίου Άγγελου Κοσμπόση),  ο Ανδρέας Καραβιάς, ποδοσφαιριστής του Πανναυπλιακού, ο Περικλής Κυριακίδης, ποδοσφαιριστής του Πανναυπλιακού, ο Δημήτρης .Χρόνης, ποδοσφαιριστής, προπονητής και ενωσιασκός προπονητής επί επτά συνεχή έτη , ο  Λευτέρης Μαρκονίδης, ποδοσφαιριστής και προπονητής, ο  Θωμάς Γερμανάκος, ποδοσφαιριστής και προπονητής , ο Γιώργος Ελευθεράκος, ποδοσφαιριστής και προπονητής του Ασκληπιού Επιδαύρου, ο  Νίκος Φραντζόγλου, ο ποδοσφαιριστής του Πανναυπλιακού, ο  Ανδρέας Μπονόβας παλιός ποδοσφαιριστής του Παναργειακού ο επίσης παλιός ποδοσφαιριστής του Παναργειακού  Γιάννης Βονόρτας, ο Γιάννης Δουβίκας παλιός ποδοσφαιριστής του Παναργειακόυ , ο  Γιώργος Χορμής ποδοσφαιριστής και προπονητής ,ο  Νίκος Λαλιώτης, ο Αρης Δημαράκης ποδοσφαιριστής του Ερμή Ερμιόνης και του Χαραυγιακού , Γιάννης .Καπράνης ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ Κρανιδίου  και ο  Αντώνης Τσακίρης.

 Από τους διαιτητές τιμήθηκαν  ο  Γιώργος .Μπακέας,  Δημήτρης .Αγγελόπουλος, ο Θανάσης Νικολίτσας ο  Γιώργος .Δημάκης, ο Μανώλης .Γκανιάς ο  Παναγιώτης .Μανιταράς, ο Θόδωρος .Καγιόγλου και ο  Γιώργος .Δαμάλας.
Στο τέλος βραβεύθηκαν οι πρώτοι σκόρερς : Στην Α1  κατηγορία: ο  Βαγγέλης Γκάτσης του Ερμή Κιβερίου με 46 γκολ, ο πρώτος σκόρερ της Α2 κατηγορίας  Σπύρος Χαϊμάνης του ΑΟ Κίου με 20 γκολ , ο Ανδρέας Ρεβύθης του Κεραυνού Ιρίων με 16 γκολ και τέλος ο  Παναγιώτης .Ανδριανόπουλος του Α.Ο. Χώνικα με 12 γκολ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates