Social Icons

Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018

Ανετο τρίποντο για την Κορωνίδα Κοιλάδας στο Δρέπανο απέναντι στον Αστέρα με 3-0.

Άνετο τρίποντο για την Κορωνίδα Κοιλάδας απέναντι στον Δρεπανιακό Αστέρα με
σκορ 0-3 το απόγευμα της Κυριακής . Ο αγώνας ήταν ένας επιθετικός μονόλογος για τους φιλοξενούμενους οι οποίοι την επόμενη αγωνιστική θα παίξουν στο γήπεδό τους τους κόπους μίας ολόκληρης χρονιάς στο εντός έδρας ντέρμπι με αντίπαλο την Ενωση Λέρνας.

Η πρώτη καλή φάση του αγώνα ανήκει στους γηπεδούχους όταν στο 13΄λεπτό ο Ρεβίθης με πλασέ έστειλε την μπάλα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Αλευρά άουτ.
Στο 19’ λεπτό η Κορωνίδα άνοιξε το σκορ όταν ο Τσίτσι έβγαλε σέντρα από δεξιά η μπάλα μετά από κεφαλιά του Σχοινά έφτασε στον Γιαννακόπουλο πού με νέα κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Πλατή για να ανοίξει το σκορ.
Στο 27΄λεπτό σέντρα του Κέλλη από δεξιά ο Γιαννακόπουλος σούταρε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Πλατή.
Στο 35΄λεπτό σε μία διεκδίκηση της μπάλας στο κέντρο του γηπέδου ο Γκιαούρης έχασε την μπάλα η οπία πήγε στον Τσίτσι και αυτός με κάθετη μπαλιά βρήκε τον Α.Οψιμούλη ο οποίος βγήκε απέναντι από τον Πλατή έτοιμος για το 0-2  , όμως είδε τον Γκιαούρη πεσμένο στο κέντρο του γηπέδου δεν συνέχισε και με αδύναμο πλασέ έδωσε την μπάλα στον τερματοφύλακα του Δρεπάνου.
Στο 56’ λεπτό σέντρα από  τον Α.Οψιμούλη στον Μέγα πού σούταρε από το ύψος της μεγάλης περιοχής διπλασιάζοντας τα τέρματα για την ομάδα του.
Στο 59΄λεπτό απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κέλλη η μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Πλατή.
Στο 62’ λεπτό σέντρα του  Γιαννακόπουλου από αριστερά ι ο Α.Οψιμούλης με πλάσαρε για να γίνει το 0-3.
Στο 68΄λεπτό ωραίος συνδοιασμός Γιαννακόπουλου-Α.Οψιμούλη με τον τελευταίο να πλασάρει άουτ.

Οι συνθέσεις:

Δρεπανιακός Αστέρας : Οταν αποφασίσει να τις βάλει ο κυριος Τσιτουρίδης στο site της ΕΠΣΑ θα τις γράψουμε......


Κορωνίδα Κοιλάδας ( Κ.Κλάδης) : Αλευράς, Κωτσαράς, Κουκλάς, Ι.Οψιμούλης, Κουτσαύτης, Μέγας, ( 62΄Kala),Γιαννακόπουλος, Τσίτσι, Σχοινάς, ( 58΄Παπασταύρου), Κέλλης, Α.Οψιμούλης ( 76΄Bajer)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates