Social Icons

Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018

Με Τριμπόνια και Μακρίδη η Ερμιονίδα κέρδισε 2-1 τον Διαγόρα Αγ.Παρασκευής



Την χαρά της νίκης μετά από οκτώ αγώνες γεύτηκε η Ερμιονίδα αφού κέρδισε
στο γήπεδο του Κρανιδίου  τον Διαγόρα Αγ. Παρασκευής με σκορ 2-1.
Μία νίκη πού μόνο εύκολα δεν ήρθε αφού ο αγώνας δεν ξεκίνησε καλά. Και συγκεκριμένα μόλις στο 4΄λεπτό τραυματίστηκε σε μία ανύποπτη φάση ο Χαρτσιάς και αντικαταστάθηκε . Λίγα λεπτά αργότερα βρέθηκε πίσω στο σκορ όμως η Ένωση βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και κατάφερε πριν λήξη το ημίχρονο να ισοφαρίσει . Στο δεύτερο ημίχρονο η Ένωση μπήκε δυνατά είχε την υπεροχή και κατάφερε με την συμπλήρωση του πρώτου τέταρτου του αγώνα και  πετύχει το νικητήριο γκολ που της έδωσε το πολύτιμο τρίποντο.

Το σκορ άνοιξε στο 24΄λεπτό όταν ο Λαζαρίδης μπήκε από αριστερά απέφυγε τον Τζιέρη , σούταρε για να διώξει δύσκολα ο Στεφανίδης και στην επαναφορά ο Τζέκα με αριστερό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να ανοίξει το σκορ. Στο 28΄λεπτό ο Τζιέρης σούταρε έξω από την περιοχή όμως δεν ανησύχησε ο Zermeno πού μπλόκαρε στην δεξιά του γωνία. Στο 32΄λεπτό οι φιλοξενούμενοι έφτασαν πολύ κοντά στο 2-0 όταν ο Χατζέλης έβγαλε από δεξιά παράλληλη σέντρα η μπάλα έφτασε στον Λαζαρίδη ο οποίος βρέθηκε απέναντι από τον Στεφανίδη , ΄όμως το σουτ πού έκανε η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του τερματοφύλακα της Ερμιονίδας. Στο 36΄λεπτό δυνατό σουτ του Tresa από το ύψος της περιοχής μπλόκαρε ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων. Στο 42΄λεπτό ο Τριμπόνιας με ένα εκπληκτικό σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-1. Στο 44΄λεπτό δυνατό σούτ του Μακρίδη μέσα από την περιοχή η μπάλα κόντραρε στον Τζέκα και έφυγε κόρνερ. Στο 59΄λεπτό η Ερμιονίδα πήρε προβάδισμα στο σκορ όταν ο Τριμπόνιας σέντραρε από δεξιά ο Πούφλης προσπάθησε να σουτάρει , η μπάλα έφτασε στον Tresa που σούταρε . η μπάλα κόντραρε στους αμυντικούς και στρώθηκε στον Μακρίδη ο οποίος με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία κάνοντας το 2-1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς. Στο 65΄λεπτό απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κίστα η μπάλα έφυγε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Στεφανίδη.
  
Ερμιονίδα ( Θ.Στάικος) : Στεφανίδης, Κασαπίδης, Βσσιλέρης,( 92΄Μερτύρης),  Τζιέρης, Μπιμπισίδης, Σταθουλόπουλος, Tresa, Παλαιοπάνος, Μακρίδης, Χαρτσιάς, ( λ.τρ. Τριμπόνιας , 90΄Σαλταπίδας) , Πούφλης ( 60΄Βιρβίλης) .
Διαγόρας Αγ.Παρασκευής ( Στ.Μαντανάρης) : Zermeno, Χατζέλης, ( 57΄ Τζόρνταν)  Παπαδόπουλος, Ρέτσος, Μέρο, Ααχείμαστος, Τσομπανέλης, Χριστόφ, Τζέκα, Λαζαρίδης ( 57΄Κίστα), Παρέλλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates