Social Icons

Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018

Με την συμμετοχή του Μάκη Πίλουρη από την Ερμιονίδα έγινε 14ος Πανελλήνιος Αγώνας δρόμου 100χλμ στο Αλεποχώρι.

Το Σάββατο 24  Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε στην Παραλία Ψάθα στο
Αλεποχώρι ο 14ος Πανελλήνιος Αγώνας δρόμου και ο 8ος αγώνας 50 χιλιομέτρων στην μνήμη του Αλέξανδρου Θεοφανίδη. Τον αγώνα διοργανώνει κάθε χρόνο ο Α.Π.Σ.Απόλλων υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού-Υπεραποστάσεων. Στον αγώνα των 100 χιλιομέτρων συμμετείχαν 58 αθλητές και τερμάτισαν 53.
Ο αγώνας ξεκίνησε στις 6:30 το πρωί κάτω από αντίξοες συνθήκες που θα μπορούσαν να οδηγήσουν ακόμα και σε αναβολή. Ειδικά στα δέκα πρώτα χιλιόμετρα οι δρομείς εκτός από την δυνατή βροχή είχαν να αντιμετωπίσουν και τον αέρα που έφτανε τα 6 μποφόρ. 
Την Ερμιονίδα εκπροσώπησε με μεγάλη επιτυχία ο αθλητής των Δρομέων Ερμιονίδας Μάκης Πίλουρης ο οποίος  συμμετείχε στον αγώνα των 100 χιλιομέτρων και με χρόνο 10:26:47   τερμάτισε στην 15 θέση από τους 53 αθλητές πού τερμάτισαν.
Δίπλα του ο Μάκης είχε την σύζυγό του Βίκυ Δημαράκη, τον κουμπάρο του Νίκο Νόνη και τους συναθλητές του Τάσο Γκιρτάκη , Γιάννη Ευστρατίου και τον Γιάννη Τσιρακόπουλο.

Εδώ να αναφέρουμε ότι ο αγώνας των 100 χιλιομέτρων έδινε και δικαίωμα πρόκρισης στο Σπάρταθλο για όσους άνδρες κάνουν κάτω από δέκα ώρες και οι γυναίκες κάτω από 10:30.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates