Social Icons

Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018

Ενωση Ερμιονίδας : Εκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της.


 Μέσα τον  πολύ όμορφο χώρο του Café Restaurant Ostria στο Πορτοχέλι το
Σάββατο 27 Ιανουαρίου το απόγευμα η ομάδα της Ένωσης Ερμιονίδας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της  παρουσία πολλών φίλων της ομάδας. 
Την πίτα ευλόγησε ο Πατέρας Πολυχρόνης Γασπαρινάτος.
Το παρόν έδωσαν σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο της  ομάδας με επικεφαλής τον Πρόεδρο της ομάδας Δημήτρη Φουρνάρο , ο προπονητής της ομάδας Θανάσης Στάικος με τον συνεργάτη  του Σωτήρη Μπούρα και όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Αργολίδας Βασίλης Σιδέρης, ο δήμαρχος Ερμιονίδας Δημήτρης Σφυρής,  ο πρόεδρος του δημοτικού διαμερίσματος Κρανιδίου Γιάννης Κοντοβράκης και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Ερμιονίδας Αρης Δημαράκης.
Παρόντες επίσης στην εκδήλωση ήταν ο ποδοσφαιριστής του Κερατσινίου  Λόνι Σκεντεράι ο οποίος ως είναι γνωστόν είναι δανεικός στην ομάδα του Πειραιά συνοδευόμενος με τον γενικό αρχηγό της ομάδας του Κερατσινίου Σταύρο Κρεμαστιώτη ο οποίος ήταν γενικός αρχηγός της ομάδας της περίοδο πού η Ένωση Ερμιονίδας αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Football League καθώς και ο προπονητής της Κορωνίδας Κοιλάδας Κώστας Κλάδης.   
Τυχερός της βραδιάς ήταν ο νεαρός και πολλά υποσχόμενος ποδοσφαιριστής της ομάδας Migert Tresa καθώς σε αυτόν έτυχε το φλουρί της πίτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates