Social Icons

Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018

Ενωση Ερμιονίδας : Ανακοίνωσε τον Κλέων Πούφλη.( Βίντεο)


Η τρίτη μεταγραφική μεταγραφή του χειμώνα για την Ενωση Ερμιονίδας
είναι γεγονός με την απόκτηση του Κλέων Πούφλη. Πρόκειται για ένα εξτρέμ πού θυμίζει πολύ τον Αποστολίδη αφού έχουν πολλά κοινά χαρακτηριστικά . Ξεκίνησε την καριέρα του από τον ΠΑΟΚ αφού πέρασε από όλα τα τμήματα υποδομής για επτά χρόνια και το καλοκαίρι του  2016 πήρε μεταγραφή για τον Ιάλυσο της Ρόδου .
 "Η Α. Ε. Ερμιονίδας  ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Κλέωνα Πούφλη . Ο Κλέωνας Πούφλης είναι γεννημένος στις 18/04/1997  έχει ύψος 1,69μ και έχει συμπληρώσει επτά χρόνια παρουσίας στα Τμήματα Υποδομής του ΠΑΟΚ, περνώντας από όλα τα στάδια. Το καλοκαίρι του 2014 εντάχθηκε στο ρόστερ της Κ20. Το καλοκαίρι του 2016 μεταγράφηκε από τον ΠΑΟΚ στην ομάδα του Ιαλυσού της Ρόδου.Εξτρέμ με όπλο την ταχύτητα και την ικανότητα στην ντρίμπλα, εξαιρετικός στο ένας με έναν, και καλά πόδια, τόσο για δημιουργία όσο και για εκτέλεση. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια της Ένωσης Ερμιονίδας και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες.»
Δείτε σε βίντεο που βρήκαμε στο διαδίκτυο τον αγώνα Άρης Θεσ.-ΠΑΟΚ πού έγινε στο γήπεδο της Σουρωτής με τον Πούφλη να κάνει χατ τρικ στην μεγάλη νίκη του Δικεφάλου με 4-2. Ο Πούφλης αγωνίζεται με το νούμερο 9 ενώ στην ίδια ενδεκάδα υπάρχει και ένας ακόμα ποδοσφαιριστής ο οποίος αγωνίζεται σήμερα με τα χρώματα της Ερμιονίδας ο Γρηγόρης Κασαπίδης με το νούμερο 5 στην πλάτη.  

Δείτε σε βίντεο ορισμένα χαρακτηριστικά στιγμιότυπα των ικανοτήτων του πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ



VIDEO 2


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates