Social Icons

Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

Ρυθμική & ακροβατική γυμναστική για πρώτη φορά στην Ερμιονίδα!

Την δυνατότητα να γνωρίσουν τα μυστικά ενός αθλήματος που χρόνο με τον χρόνο
εκτινάσσει τη δημοφιλία του στα...ύψη σε παγκόσμιο επίπεδο, θα έχουν τα παιδιά της Ερμιονίδας και μάλιστα υπό την επίβλεψη μιας καταξιωμένης προπονήτριας!
Η πρώην αθλήτρια της Εθνικής Ομάδας, Ευθυμία Ρουσιά, θα αναλάβει την διδασκαλία των παιδιών, έχοντας στο παλμαρέ της εκτός από διακρίσεις, πολυετής προπονητική εμπειρία σε Αθηναϊκούς Συλλόγους στους οποίους εργάστηκε στο υψηλότερο επίπεδο με άκρως επαγγελματικό τρόπο!
Οι προπονήσεις θα διεξάγονται σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους του Αθλητικού Κέντρου "ΑΔΩΝΙΣ" σε Κρανίδι και Ερμιόνη κάτι που σημαίνει ότι θα παρέχονται οι ιδανικές εγκαταστάσεις στους αθλητές ώστε να γίνονται οι κατάλληλες προπονήσεις!
Αυτό βεβαίως σημαίνει πως τα παιδιά της περιοχής μας, θα έχουν την ευκαιρία να εξελιχθούν, να συμμετέχουν σε ανάλογους αγώνες και να αναρριχηθούν στην κορυφή στις εγχώριες και γιατί όχι; και στις διεθνείς διοργανώσεις!
Αν θες κι εσύ να γνωρίσεις τα μυστικά της ρυθμικής& ακροβατικής γυμναστικής δεν έχεις παρά να απευθυνθείς στους υπευθύνους του Αθλητικού Κέντρου "ΑΔΩΝΙΣ" και συγκεκριμένα στα τηλέφωνα:
27540-22020 & 6972202007.
Οι προπονήσεις...αρχίζουν το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου και αφορούν παιδιά ηλικίας από 6 ετών και άνω!

ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ...ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates