Social Icons

Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018

Γιατί η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ είναι μια και είναι ΕΛΛΗΝΙΚΉ!

Γράφει ο Μίλτος Ιωαννίδης 

Τους ενόχλησε το χθεσινό μεγαλειώδες συλλαλητήριο τόσο που ούτε λίγο ούτε πολύ έσπευσαν να ταυτίσουν μισό εκατομμύριο
Έλληνες, (που είχαν το σθένος, την ψυχή και καρδιά να διαδηλώσουν για την ελληνικότητα της Μακεδονίας), με την χρυσή Αυγή και το...εκκλησιαστικό κατεστημένο!

Μάλιστα φίλοι μου!
Όποιος διαδηλώνει υπέρ της πατρίδας του, όποιος έχει το...θράσος να υπερασπίζεται την ιστορία της γης που γεννήθηκε και μεγάλωσε, όποιος δεν θεωρεί την ελληνική σημαία ένα κομμάτι...πανί αλλά σύμβολο των αγώνων του έθνους μας,( το οποίο με αγώνες και με αίμα κατέκτησε την ελευθερία και την ανεξαρτησία του), είναι "φασίστας", "ακροδεξιός", "εθνικιστής".
Μετά τα χθεσινά, πλεον δεν υπάρχει καμία δικαιολογία!
Προσπάθησαν με κάθε τρόπο να εμποδίσουν την μαζικότητα του συλλαλητηρίου!
Καθυβρισαν όλους όσοι συμμετείχαν!
Απροκάλυπτα τα ΜΜΕ και ειδικά η κρατική τηλεόραση, (που την πληρώνει ο ελληνικός λαός από το υστέρημά του), απαξιωσαν τη χθεσινή συγκέντρωση σαν κάτι...γραφικό και ήσσονος σημασίας...θεματάκι!
Μην έχετε καμία αμφιβολία ότι από χθες είναι...θορυβημένοι!
Και ξέρετε γιατί;
Γιατί επιχείρησαν πλείστες όσες φορές στο παρελθόν να απαξιώσουν στα μάτια των Ελλήνων την αξία της πατρίδας, την παράδοση, τα ήθη, τον πολιτισμό και την ασύγκριτη κληρονομιά μας!
Επιχείρησαν να κλονίσουν την πίστη των Ελλήνων και την αγάπη τους για την ορθοδοξία με τρόπο αήθη!
Στοχευμένη επίθεση παντού μέχρι και στην παιδεία!
Είναι νωπές οι μνήμες άλλωστε από την ιστορία που διδάσκονταν τα ελληνόπουλα.
Παράδειγμα; Η καταστροφή της Σμύρνης και η σφαγή των Ελλήνων "βαπτίστηκε" ως...συνωστισμός!
Χθες λοιπόν διαπίστωσαν ότι οι προσπάθειες που κατέβαλλαν επιμελώς τόσα χρόνια,( με την πολύτιμη βοήθεια του τηλεοπτικού σκουπιδαριου και όχι μόνο), απέτυχε οικτρά και παταγωδώς!
Ο απανταχού Ελληνισμός ενώθηκε για να υπερασπιστεί την ιστορία της πατρίδας του προς θλίψη ενός χρεοκοπημένου πολιτικού κατεστημένου που οδεύει ολοταχώς στο...χρονοντούλαπο!
Οι Έλληνες άντεξαμε και επιβίωσαμε στη μακραίωνη ιστορία μας γιατί δεν στηρίχτηκαμε σε ιδεολογίες και.. ιδεολογηματα αλλα σε αυτά που μάθαμε και διδαχθήκαμε από τους προγόνους μας με τα οποία αφενός μεν πορευόμαστε σήμερα και αφετέρου δε θα κληροδοτήσουμε στα παιδιά μας και στις γενιές των Ελλήνων που έρχονται:
Την αξία της ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑΣ, την αγάπη της ΠΑΤΡΙΔΑΣ και την αφοσίωση στις αρχές και τα διδάγματα της ΟΡΘΟΞΙΑΣ!
Ειλικρινά δεν είχα σκοπό να διαδηλωσω αλλά μετά τα χθεσινά στις 4 Φλεβάρη στην πλατεία Συντάγματος, θα ενώσω κι εγώ την δική μου φωνή με τις φωνές εκκατομυρίων ΕΛΛΗΝΩΝ!
Γιατί η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ είναι μια και είναι ΕΛΛΗΝΙΚΉ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates