Social Icons

Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018

Μεταγραφή «βόμβα» – Έφυγε από τον Ποσειδώνας Διδύμων και πήγε στην Κορωνίδα Κοιλάδας ο Χρήστος Κέλλης.

Μεταγραφική «βόμβα» εκπυρσοκρότησε η Κορωνίδα Κοιλάδας με την απόκτηση του
28χρονου επιθετικού από τον Ποσειδώνα Διδύμων Χρήστου Κέλλη. Οι «κυανόλευκοι» της Κοιλάδας στην προσπάθειά τους για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος της Α1 Αργολίδας είχαν έρθει σε επαφή με την διοίκηση του Ποσειδώνα για παραχώρηση του ποδοσφαιριστή. Τελικά το Happy End έγινε το βράδυ της Πέμπτης ( 18/01) και ο Χρήστος Κέλλης από την Παρασκευή τίθεται στην διάθεση του Κώστα Κλάδη για τον δύσκολο εκτός έδρας αγώνα του Σαββάτου με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου. 

Το Δελτίο Τύπου

«Ο Α.Ο.Κορωνίς Κοιλάδας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Χρήστο Κέλλη.
Ο Χρήστος Κέλλης είναι 28 ετών ( 10/06/1990) και αγωνίζεται στην επίθεση. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τις ακαδημίες του Ερμή Ερμιόνης και στην συνέχεια αγωνίστηκε με την πρώτη ομάδα μέχρι την χρονιά πού κατέκτησε το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Δ΄ Εθνική.
Έχει αγωνιστεί στην Ενωση Ερμιονίδας , στον Ερμή Κιβερίου μέχρι το 2015. Το καλοκαίρι του 2015 η ομάδα μας τον «έντυσε» στα «κυανόλευα»  και την χρονιά αυτή σε 32 αγώνες πέτυχε 21 γκολ. Το καλοκαίρι του 2016 μετακομίζει στον Ποσειδώνα Διδύμων όπου αγωνιζόταν μέχρι σήμερα και σε 32 αγώνες έχει πετύχει 27 γκολ.
Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια της Κορωνίδας Κοιλάδας και του ευχόμαστε υγεία και καλή δύναμη.»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates