Social Icons

Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018

A.O. Κρανιδίου: Έκοψε την Βασιλόπιτα!


Με αισιοδοξία για νέες διακρίσεις, επιτυχίες και τίτλους που θα
διαφημίζουν όλη την Ερμιονίδα στον μπασκετόκοσμο και όχι μόνο, το απόγευμα της Κυριακής, σε οικογενειακό κλίμα, ο Α.Ο. Κρανιδίου έκοψε τη Βασιλόπιτα στο κατάμεστο Dali Cafe στο Κρανίδι!
Στη εκδήλωση έδωσαν το παρόν οι αθλητές τόσο της πρώτης ομάδας όσο και των τμημάτων υποδομής--που αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν τα επόμενα χρόνια στα παρκέ-- με την Διοίκηση του συλλόγου να είναι άξιος συμπαραστάτης όλων αυτών των παιδιών μιας και παρά τις δυσμενείς συνθήκες που επικρατούν στον χώρο του ερασιτεχνικού αθλητισμού, η νέα γενιά που είναι στο "τιμόνι" της ομάδας, έχει στόχο την υπέρβαση!

Ο Πρόεδρος του Α.Ο. Κρανιδίου κ. Νίκος Αντόνιοζας ευχήθηκε για τη νέα χρονιά στους αθλητές που στελεχώνουν την ομάδα και στις οικογένειές τους και εξέφρασε την πίστη του ότι το κλαμπ θα βαδίσει στον δρόμο των επιτυχιών.
Παράλληλα την στήριξη τους στον Α.Ο. Κρανιδίου εξέφρασαν ο Βουλευτής Αργολίδας κ. Γιάννης Μανιάτης, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κρανιδίου κ. Γιάννης Κοντοβράκης και η Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Αθλητισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Ερμιονίδας κ. Άννα Στρίγκου-Φωστίνη.
Τυχερή  της βραδιάς ήταν η νεαρή  και πολλά υποσχόμενη αθλήτρια του τμήματος σκάκι Δήμητρα -Φωτεινή Λαυκα  σε αυτήν έτυχε το φλουρί της πίτας.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι με μπροστάρηδες παιδιά που έχουν βγει από τα "σπλάχνα" της ομάδας, μαθαίνοντας τα "μυστικά" της "πορτοκαλί θεάς" από προπονητές που έχουν τιμήσει και πρωταγωνιστήσει όλα αυτά τα χρόνια στον Α.Ο. Κρανιδίου, (φτάνοντας να αγωνίζονται μέχρι τα... "σαλόνια" των εθνικών κατηγοριών"), πρωταγωνιστούν στην Α2 κατηγορία Ε.Σ.Κ.Α.Κ. παρά το νεανικό Μ.Ο. ηλικίας και οδηγούν την ανδρική ομάδα του Α.Ο. Κρανιδίου στο...ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα!
Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν ο Επικεφαλής της Ελάσσονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Ερμιονίδας κ. Τάσος Λάμπρου, ο Επικεφαλής της ΝΕΔΥΠΕΡ και Δημοτικός Σύμβουλος κ. Τάσος Τόκας, παλιές δόξες του Α.Ο. Κρανιδίου και φίλαθλοι που στηρίζουν την αγαπημένη τους ομάδα εμπράκτως σε όλες τις εκδηλώσεις που διοργανώνει....




Φωτορεπορτάζ










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates