Social Icons

Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

9ο Διεθνές Τουρνουά «Olympionikis Cup»: Πήγε με επτά αθλητές γύρισε με τέσσερα μετάλλια ο Ηρακλής Ερμιονίδας.


Μεγάλη επιτυχία γνώρισε το 9ο Διεθνές Τουρνουά «Olympionikis Cup» που
πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 27 Ιανουαρίου στο κλειστό γυμναστήριο Αγίων Αναργύρων. Στο τουρνουά που έκανε… ποδαρικό για το τζούντο μέσα στο 2018, συμμετείχαν περισσότεροι από 400 αθλητές και αθλήτριες από 40 σωματεία απ` όλη την Ελλάδα.
Την πρώτη θέση στη γενική κατάταξη κατέλαβε ο ΕΟΣ Αχαρνών, δεύτερος ήταν ο Ολυμπιονίκης Αγ. Ι. Ρέντη, ενώ στην 3η θέση βρέθηκε ο Πανιώνιος ΓΣ.

Το τουρνουά διοργάνωσε ο Α.Σ. Ολυμπιονίκης Αγ.Ι. Ρέντη σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Τζούντο και τον νεοσύστατο Αθλητικό Σύλλογο “Judo 4 All”. Συμμετείχαν αθλητές και αθλήτριες των κατηγοριών παίδων-κορασίδων Β`, παίδων-κορασίδων Α`, εφήβων-νεανίδων και νέων ανδρών/νέων γυναικών.
Επίσης πραγματοποιήθηκε SHIAI με κατηγορίες MINI JUNIOR, JUNIOR B’ και JUNIOR A’.
Ο Ηρακλής Ερμιονίδας έδωσε δυναμικό παρών στους αγώνες με επτά αθλητές από τους οποίους οι τέσσερεις ανέβηκαν στο βάθρο ενώ οι άλλοι τρείς έχασαν στις λεπτομέρειες να ανέβουν και αυτοί όμως πλασαρίστηκαν σε πολύ καλές θέσεις.
Συγκεκριμένα στην πρώτη θέση του βάθρου ανέβηκε ο Αλέξιος Ζαραφωνίτης ο οποίος στην κατηγορία του κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο . Στην δεύτερη θέση του βάθρου στην κατηγορία της ανέβηκε η Παναγιώτα Καισοπούλου η οποία και κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο. Δριμύτερος επανήλθε στο τατάμι ύστερα από τον τραυματισμό του πού τον άφησε περίπου δέκα μήνες εκτός αγώνων ο Δημήτρης Καισόπουλος ο  οποίος στην κατηγορία του πήρε το χάλκινο μετάλλιο. Επίσης χάλκινο μετάλλιο την κατηγορία της  πήρε και η Γιουγκέρτα  Τσάνι.
Την τέταρτη θέση στην  κατηγορία του πήρε ο Μάριος Στόγιαν  την πέμπτη ο Γιάννης Ζαραφωνίτης και την έβδομη ο Χρήστος Μοιράγιας.
Εμείς τι άλλο να πούμε ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε αυτά τα παιδιά για τις διακρίσεις πού φέρνουν στην ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ.

Φωτορεπορτάζ









   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates