Social Icons

Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018

Εξάσφαιρος ο Ποσειδώνας κέρδισε το Δρέπανο με 6-0

Παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο ο Ποσειδώνας Διδύμων κέρδισε στην έδρα
του τον Δρεπανιακό Αστέρα με ευρύ σκορ 6-0.Το μόνο μελανό σημείο του αγώνα ήταν ο τραυματισμός του 24χρου αμυντικού των φιλοξενούμενων Παναγιώτη Μανδύλη στο 52΄λεπτό .  

Στο 4΄λεπτό κάθετη μπαλιά του Tresa στον Κοτσοβό πού βγήκε απέναντι από τον Χουρμούζη , πλάσαρε για να διώξει σωτήρια ο τερματοφύλακας του Δρεπάνου.
Στο 7΄λεπτό ο Tresa με νέα κάθετη μπαλιά έβγαλε τον Μπροδήμα απέναντι από τον Χουμούζη πού σούταρε για να αποκρούσει ο τερματοφύλακας του Δρεπάνου , η μπάλα έφυσε αριστερά και εκεί ο Hida νε νέο σουτ έστειλε την μπάλα στην εξωτερική πλευρά των δικτύων του Δρεπάνου.
Στο 9΄λεπτό δυνατό σούτ του Μπροδήμα μπλόκαρε ο Χουρμούζης.
Στο 17΄λεπτό απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μητροσύλλη μπλόκαρε ο Αποστόλου.
Στο 21΄λεπτό δυνατό σουτ του Μπροδήμα σχεδόν από το κέντρο του γηπέδου έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του εμβρόντητου Χουρμούζη ανοίγοντας το σκορ για τον Ποσειδώνα.
Στο 24΄λεπτο μετά από λάθος της άμυνας του Δρεπάνου ο Κοτσοβός έγινε κάτοχος της μπάλας και με  ωραία μπαλιά έβγαλε τον Σ.Κονδύλη απέναντι από τον Χουρμούζη πού πλάσαρε δίπλα από το δεξί δοκάρι άουτ.
Στο 28΄λεπτό ο Σ. Κονδύλης με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 2-0.
Στο 42΄λεπτό ο Κοτσοβός με λόμπα προσπάθησέ να κρεμάσει τον Χουρμούζη η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια.
Στο 52΄λεπτό σέντρα του Κοτσοβού από δεξιά ο Μανδύλης στην προσπάθειά του  να διώξει μπροστά από τον Μπροδήμα έπεσε άτσαλα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να αντικατασταθεί.
Στο 53΄λεπτό κόρνερ του Μπροδήμα από δεξιά η μπάλα έφτασε έξω από την περιοχή του Δρεπάνου στον Tresa πού σούταρε για να στείλει την μπάλα στο αριστερό παραθυράκι του Χουρμούζη και να γίνει το 3-0.
Στο 55΄λεπτό μπαλιά του διαγώνια μπαλιά του Μπροδήμα στον Hida μέσα στην περιοχή πού πλάσαρε ανεβάζοντας το σκορ στο 4-0.
Στο 59΄λεπτό δυνατό σούτ του Μπάρδη  έξω από την περιοχή η μπάλα κόντραρε στους αμυντικούς του Ποσειδώνα και έπεσε ο Αποστόλου στην αριστερή του γωνία και μπλόκαρε.
Στο 63΄λεπτό κεφαλιά το του Παπαιωάννου η μπάλα δίπλα από την αριστερή συμβολή των δοκαριών του Αποστόλου  άουτ.
Στο 66΄λεπτό σέντρα του Μπροδήμα κεφαλιά ο Δαγρές η μπάλα άουτ.
Στο 68΄λεπτό απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γκιαούρη η μπάλα δίπλα από το αριστερό δοκάρι άουτ.
Στο 70΄λεπτό ο Κοτσοβός με κάθετη μπαλιά έβγαλε τον Hida απέναντι από τον Δωρή πού πλάσαρε ανεβάζοντας το σκορ στο 5-0.
Το τελικό σκορ 6-0 έκανε ο 15χρονος  Νίκος Αποστόλου στο 83΄λεπτό με σούτ μέσα από την περιοχή ύστερα από μπαλιά του Προσύλη.  

Οι συνθέσεις των ομάδων 
Ποσειδώνας Διδύμων  Δ. (Ν.Μητροσύλης): Αποστόλου, Μπροδήμας,  Μούγιος (75’ Α.Κονδύλης), Κοτσοβός,  Οικονομόπουλος, Κουτσούκος, Hida (85’ Οικονομόπουλος),  Δ.Προσίλης,  Tresa ,   Σ.Κονδύλης (60’ Μπάρδης), Δαγρές (80’ Ν.Αποστόλου).

Δρεπανιακός Αστέρας..........

Όταν αποφασίσει ο κυριος Σκιαδάς να της βάλει στο site της ΕΠΣΑ θα τις βάλουμε.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates