Social Icons

Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018

Μέ χατ τρικ του Αργύρη Σχοινά η Κορωνίδα Κοιλάδας κέρδισε τον Πορτοχελιακό με 4-1

Την νίκη με 4-1 πήρε η Κορωνίδα απέναντι στον Πορτοχελιακό για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος
της Α1 Κατηγορίας Αργολίδας.

Στο 12΄λεπτό σουτ του Γιαννακόπουλου από αριστερά απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Πορτοχελιακού Σχοινάς η μπάλα πήρε πορεία προς τα δεξιά και εκεί ο Αργύρης Σχοινάς με σουτ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους. Στο 25΄λεπτό ο αρχηγός του Πορτοχελιακού Γιάννης Ζαραφωνίτης με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-1.Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κέλλη στο 29΄λεπτό έδιωξε δύσκολα στην δεξιά του γωνία ο Σχοινάς. Δύο λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι πήραν νέο προβάδισμα στο σκορ όταν ο Γιαννακόπουλος σούταρε από δεξιά , απέκρουσε ο Σχοινάς του Πορτοχελιακού και στην επαναφορά ο Σχοινάς για την Κορωνίδα έκανε το 2-1. Στο 35’ λεπτό ο Πορτοχελιακός έφτασε πολύ κοντά στο γκολ όταν ο Ι.Ε.Ζαραφωνίτης με σουτ περίπου από το κέντρο έστειλε την μπάλα να χτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι του Αλευρά και να φύγει άουτ. Στο 44΄  λεπτό γυριστό σουτ του Ι.Ε.Ζαραφωνίτη η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια άουτ ενώ ένα λεπτό αργότερα δυνατό σουτ του Ι.Β.Ζαραφωνίτη μπλόκαρε ο Αλευράς. Ένα λεπτό αργότερα ο γενικός αρχηγός της Κορωνίδας Κοιλάδας αποβλήθηκε από τον διαιτητή για διαμαρτυρία. Αυτό ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.
Στο 57΄λεπτό ο Κέλλης ‘ύστερα από φάουλ του Μέγα δεν πρόλαβε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα. Τρία λεπτά αργότερα ( 60΄) σέντρα του Bajer από αριστερά ο Σχοινάς με σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 και ταυτόχρονα πέτυχε το τρίτο προσωπικό του γκολ. Στο 61΄λεπτο διαγώνια μπαλιά του Κουκλά από δεξιά η μπάλα πέρασε μπροστά από Α. Οψιμούλη, Κέλλη και Σχοινά χωρίς να προλάβουν να γίνουν απειλητικοί για την εστία του Πορτοχελιακού. Στο 67΄λεπτό διαγώνια σέντρα του Γιαννακόπουλου από αριστερά δεν πρόλαβε ο Κέλλης να την στείλει στα δίχτυα στο δεύτερο δοκάρι. Στο 70’ λεπτό δυνατό σουτ του Luta η μπάλα έφυγε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Αλευρά. Στο 78΄λεπτό σουτ του Κέλλη έδιωξε δύσκολα ο Σχοινάς στην δεξιά του γωνία. Το τελικό σκορ έκανε στο 91΄λεπτό ο Ντούβαλης με δυνατό σούτ έξω από την περιοχή .
Κορωνίδα Κοιλάδας ( Κ.Κλάδης) : Αλευράς, Κωτσαράς,( 50΄ Α.Οψιμούλης),  Κουκλάς, Kala, ( 55΄Μέγας), Κουτσαύτης, Ι.Οψιμούλης, Γιαννακόπουλος, Τσίτσι, Σχοινάς,( 87΄Ντούβαλης),  Κέλλης , Bajer.( 82΄Παπασταύρου).

Πορτοχελιακός : Σχοινάς, Jeria, Στρίγγος, Μεμμάλι, Λούμης, Μπέγκα,( 81΄Χ.Κουτσοποδιώτης),  Luta,( 72΄Μπούκουρης),  Sallaku, Ι.Β.Ζαραφωνίτης, Ι.Ε.Ζαραφωνίτης, ( 46΄λ.τρ. Κοξίδης), Σαγκατέλωφ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates