Social Icons

Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018

2018 ευχές από τον Ατρόμητο Κρανιδίου!


Με στόχο...πολλά γκολ και με άψογο ποδοσφαιρικό στυλ οι νέοι και
ταλαντούχοι φιλόδοξοι ποδοσφαιριστές που στελεχώνουν τις ακαδημίες του Ατρόμητου Κρανιδίου, τις οποίες καθοδηγεί ο πολύπειρος Μανώλης Ψωμάς, (ο οποίος είχε διαπρέψει με την παρουσία του στην Α Εθνική ως βασική μονάδα της σπουδαίας ομάδας του Αιγάλεω), έδωσαν το παρόν το πρωί της Κυριακής 28 Γενάρη στις εγκαταστάσεις του Ατρόμητου Κρανιδίου για την κοπή της Βασιλόπιτας!

Την Βασιλόπιτα ευλόγησε ο Αρχιμανδρίτης π. Χριστοφόρος, Αρχιερατικός Επίτροπος Κρανιδίου.

Στην όμορφη εκδήλωση έδωσαν το παρόν το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας με επικεφαλής τον πρόεδρο της ομάδας Μανώλη Ψωμά , το προπονητικό τιμ της ομάδας με επικεφαλής τον πρώτο προπονητή Δημήτρη Κούση, οι ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας, τα παιδιά των τμημάτων υποδομής με τις οικογένειές τους, η Αντιδήμαρχος Ερμιονίδας κ. Κέλλυ Φωστίνη, ο εκπρόσωπος της Ε.Π.Σ. Αργολίδας Παναγιώτης Ηλιού , ο γνωστός Κρανιδιώτης δικηγόρος Γιώργος Γεωργόπουλος,   προσωπικότητες του ποδοσφαίρου της Ερμιονίδας και ποδοσφαιρόφιλοι απ΄ όλη την επαρχία οι οποίοι θαύμασαν τις ποδοσφαιρικές ικανότητες των παιδιών στο...μίνι διπλό που έπαιξαν πριν την έναρξη της εκδήλωσης....

Στην εκδήλωση υπήρχαν πέντε βασιλόπιτες μία για κάθε τμήμα του συλλόγου.

Οι τυχεροί της σημερινή εκδήλωσης ήταν : Της πρώτης ομάδας ο Γιάννης Καράι, στο παιδικό Γιάννης Κουντουριανός , στην ομάδα junior ο Παντελής Πουλής, στην ομάδα Αστεράκια ο Δημήτρης Γεωργαντάς και ο Παντελής Σαμιώτης .
Αμέσως μετά την κοπή των πιτών ακολούθησε special μπουφές με σαλατικά σουβλάκια και λουκάνικα στα κάρβουνα ντόπιο κρασί για τους γονείς και αναψυκτικά για τα παιδιά.

Σημείωση του Sportermionida:




Είναι μόλις 11 ετών και αγωνίζεται ως δεκάρι. Συγκρατείστε το όνομά του... Σπύρος Κάλα.
Μικρός το δέμας αλλά...θαυματουργός με την μπάλα στα πόδια.... Έχει όλο το μέλλον μπροστά του.

Και του Χρόνου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates