Social Icons

Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018

Με κορυφαίο τον τερματοφύλακά του Δημήτρη Σχοινά ο Πορτοχελιακός 2-1 τον Ποσειδώνα Διδύμων.

Την νίκη με 2-1 πήρε ο Πορτοχελιακός στο ντέρμπι της Ερμιονίδας
απέναντι στον Ποσειδώνα Διδύμων. Οι γηπδούχοι προηγήθηκαν στο πρώτο δεκάλεπτο χαρή σε δύο γκολ του αρχηγού της ομάδας Ι.Ε.Ζζαραφωνίτη , αλλά αξίζει να αναφλερουμε ότι μεγάλη συμβολή στην νίκη είχε και ο τερματοφύλακας της ομάδας Δημήτρης Σχοινάς. Ο 45χρονος τερματοφύλακας των γηπεδούχων κατέβασε τα ρολά αμέσως το 2-0  σε προσπάθειες κυρίως του πρώτου σκόρερ της ομάδας του Διδύμου Κέλλη και του Μπροδήμα.
Το σκορ άνοιξε στο 4΄λεπτό ο ΙΕ.Ζαραφωνίτης με σουτ μέσα από την περιοχή ύστερα από μπαλιά του Κοξίδη. Στο 7΄λεπτό ο αρχηγός του Πορτοχελιακού ζευγάρωσε τα προσωπικά του τέρματα με ψηλοκρεμαστό σουτ. Στο 25΄λεπτό σουτ του Μπροδήμα αποκρούστηκε από το δοκάρι του Σχοινά. Στο 32΄λεπτό ο Μπροδήμας βγήκε τετ α τετ με τον Σχοινά έδωσε κακή πάσα στον Κέλλη για να σιγουρέψει το γκολ και πρόλαβαν οι αμυντικοί. Στο 55΄λεπτό σουτ του Σ.Κονδύλη η μπάλα χτύπησε εκ νέου στο δοκάρι. Στο 89΄λεπτό ο Ποσειδώνας μείωσε το σκορ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κέλλη. Στο 92΄λεπτό σέντρα του Hida από δεξιά η μπάλα έφτασε στον Κοτσοβό πού σούταρε για να διώξει σωτήρια ο Σχοινάς και να κρατήσει το πολύτιμο τρίποντο για την ομάδα του.
Πορτοχελιακός : Σχοινάς, Μεμάλλι ( 77΄Luta), Στρίγκος, Π.Λούμης, Zerja, Κοξίδης,(94΄Χ.Κουτσοποδιώτης),  Ι.Ε.Ζαραφωνίτης,( 66΄Ααβραντάς), Σαγκατέλωφ, Ι.Β.Ζαραφωνίτης, Sallaku.
Ποσειδώνας Διδύμων : Χρήστου, Μπροδήμας, Ε.Προσίλης, ( 39΄Μούγιος), Κοτσοβός, Α.Οικονομόπουλος, Κουτσούκος, Κέλλης, Δ.Προσύλης, Μέλση,( Σ.Κονδύλης),  Tresa, Α.Κονδύλης ( 77΄Hida).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates