Social Icons

Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2018

Εκανε το ντέρμπι περίπατο ο Ατρόμητος Κρανιδίου. Κέρδισε την ΑΕΚ Ερμιονίδας μέσα στην Ερμιόνη με 1-6.

Ασυγκράτητος εμφανίστηκε στον εκτός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ Ερμιονίδας ο
Ατρόμητος Κρανιδίου ο οποίος την φιλοδώρησε στην έδρα της με έξι γκολ. Ο αγώνας πριν ξεκινήσει διεκδικούσε τον τίτλο του ντέρμπι αφού αγωνιζόντουσαν οι δύο καλύτερες ομάδες του ομίλου οι οποίες θα διεκδικήσουν το εισιτήριο για την άνοδο στην Α2 Αργολίδας.
Ομως τα μωρά του Δημήτρη Κούση είχαν άλλη άποψη και φρόντισαν να την δείξουν από τα πρώτα λεπτά ποιος θα ήταν το αφεντικό μέσα στο γήπεδο .
Πριν καλά καλά συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό ο 15χρονος Γιάννης Χαλούβας εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας των γηπεδούχων και με πλασέ άνοιξε το σκορ. Στο 5 λεπτό ο Cuni εκτέλεσε φάουλ από το κέντρο του γηπέδου χωρίς να ανησυχήσει ο Στάπας  πού μπλόκαρε. Στο 25΄λεπτό ο Ατρόμητος έχασε μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα του όταν πλασέ του Μπάζου αριστερά η μπάλα αποκρούστηκε από το δεξί δοκάρι έφτασε στον Χαλούβα πού πλάσαρε και έδιωξαν οι αμυντικοί σωτήρια πάνω στην γραμμή. Στο 28΄λεπτό ο Μπάζος με διαγώνια μπαλιά από αριστερά έβγαλε τον Δημαράκη απέναντι από του Παπουτσή και με πλασέ έκανε το 0-2.  Στο 33΄λεπτό ο Cuni με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Στάπα. Στο 35΄λεπτό πλασέ του Μπίμπα μέσα από την περιοχή μπλόκαρε στην δεξιά του γωνία ο Παπουτσής. Στο 39΄λεπτό ο Λαφιώτης εκτέλεσε φάουλ από το κέντρο του γηπέδου η μπάλα έφτασε στην περιοχή , χτύπησα στον Καράι και κατέληξε στα δίχτυα του Στάπα για να γίνει το 1-2. Στο 43΄λεπτό ωραίο γυριστό σουτ του Παπασταύρου η μπάλα χτύπησε στην ρίζα του δεξιού δοκαριού. Στο 45΄λεπτό ο Μπάζος με λόμπα από το ύψος της μεγάλης περιοχής πέρασε την μπάλα πάνω από τον Παπουτσή για να γίνει το 1-3 πού ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου. Στο 51΄λεπτό πολύ μεγάλη ευκαιρία για τον Ατρόμητο να κάνει το 1-4 όταν δυνατό σουτ από τον Μπίμπα έδιωξε δύσκολα ο Παπουτσής ,ο Χαλούβας έκανε νέο πλασέ για να διώξει πάλι ο Παπουτσής και ο Μπίμπας με νέο σουτ έστειλε την μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι άουτ.Στο 56΄λεπτό ο Δημαράκης με κεφαλιά ύστερα από λάθος της άμυνας έκανε το 1-4 Στο 65΄λεπτό κόρνερ ο Μπάζος από αριστερά κεφαλιά του Χαλούβα στο δεύτερο δοκάρι η μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων άουτ. Στο 71΄λεπτό ο Ατρόμητος κέρδισε πέναλτι σε προσπάθεια του Kala  μέσα στην περιοχή η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Ζέρβα . Το πέναλτι εκτέλεσε ο Δημαράκης ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 1-5 και κάνοντας ταυτόχρονα χατ τρικ .Στο 79΄λεπτό δυνατό σουτ του Χαλούβα η μπάλα χτύπησε στο αριστερό δοκάρι του Παπουτσή και έφυγε άουτ. Στο 84 ΄λεπτό ίσως έγινε η πιο ωραία φάση του αγώνα όταν ο Kala σούταρε έξω από την περιοχή και ο Παπουτσής απογειώθηκε στην δεξιά του γωνία στέλνοντας την μπάλα σε κόρνερ.Στο 87΄λεπτό ο Μπάζος μπήκε από δεξιά μέσα στην περιοχή και πλάσαρε για να γίνει το τελικό 1-6.

ΑΕΚ Ερμιονίδας : Παπουτσής. Κλωνάρης, Ι.Λαφιώτης , ( 46΄Ηλιάδης), Cuni, Μέλλος,( 77΄Μειντάνης),  Σαλιάσι, Μόρογλου, Κατσάβελλας, Ζζέρβας, Αθανασούλας, Κ.Λαφιώτης.

Ατρόμητος Κρανιδίου : Στάπας, Σαράντος, Καράι, ( 76΄Βλάχος), Ελένης, Σκαλτσάς, Τσούπλι, Μπάζος, Χαλούβας, Μπίμπας, ( 62΄Kala), Δημαράκης,( 79; Μολλάι),  Παπασταύρου ( 71΄Μπούζι).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates