Social Icons

Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018

Ε(Χ)ασε τσάμπα βαθμό απέναντι στον Αιολικό. Τελικό σκορ 1-1


Αν και έπαιξε ένα από τα καλύτερα της παιγνίδια η Ένωση Ερμιονίδας δεν
κατάφερε να κερδίσει τον Αιολικό και έμεινε στο 1-1.
Η ομάδα της Ένωσης στο πρώτο ημίχρονο είχε την υπεροχή προσπάθησε να πετύχει ένα γκολ όμως οι προσπάθειες των παικτών της ήταν άκαρπες. Πιο χαρακτηριστική φάση ήταν αυτή του 37΄λεπτού σε σέντρα σουτ του Βασιλέρη η μπάλα με την βοήθεια του τερματοφύλακα των γηπεδούχων χτύπησε στο δοκάρι.  
Στο δεύτερο ημίχρονο η Ερμιονίδα μπήκε με τον ίδιο ρυθμό ευτύχησε να ανοίξει το σκορ όμως ένα λάθος στο χώρο του κέντρου έδωσε την δυνατότητα στους φιλοξενούμενους να ισοφαρίσουν.
Όσο για την ομάδα του Αιολικού στο πρώτο ημίχρονο δεν φάνηκε πουθενά εκτός από μία φάση στο 42΄λεπτό όπου ζήτησαν πέναλτι με τον Μπουρούς.
Στο δεύτερο ημίχρονο αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ απάντησε αμέσως με τον Ποτουρίδη και εάν ο Χρήστου ήταν πιο εύστοχος στο 87΄λεπτό θα μπορούσε να είχε κλέψει την νίκη.  

Στο 8΄λεπτό ο Μακρίδης ύστερα από βαθιά μπαλιά του Κιο΄σε έγινε κάτοχος μέσα στην περιοχή  εκεί βγήκε ο Ζαχαρής έπεσε στα πόδια του επιθετικού της Ερμιονίδας με αποτέλεσμα να βρεθεί στο έδαφος και τους ποδοσφαιριστές της Ερμιονίδας να ζητάνε πέναλτι χωρίς ο διαιτητής Γιαννόπουλος να δείχνει τίποτα.
Στο 20΄λεπτό απευθείας εκτέλεση του Λαμπράκη η μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Στεφανίδη άουτ.
Στο 29΄λεπτό απευθείας εκτέλεσε φάουλ του Κιοσσέ η μπάλα χτύπησε στους αμυντικούς και έφυγε πάνω από τα δοκάρια άουτ.
Στο 34΄λεπτό παράλληλη σέντρα του Τριμπόνια από δεξιά δεν βρέθηκε κάποιος επιθετικός να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.
Στο 37΄λεπτό σέντρα σουτ του Βασιλέρη από αριστερά η μπάλα με την βοήθεια του Ζάχαρη χτύπησε στο  οριζόντιο δοκάρι και έδιωξαν οι αμυντικοί.
Στο 40΄λεπτό ο Κιοσσές εκτέλεσε φάουλ προς τον Μακρίδη όμως την τελευταία στιγμή πρόλαβε ο Ζάχαρης πάνω από το κεφάλι του επιθετικού της Ερμιονίδας και έδιωξε.
Στο 42΄λεπτό ο Μπουρούς μπήκε στην περιοχή  και εκεί το ανέκοψε ο Τζιέρης με τον επιθετικό του Αιολικού  να βρίσκεται στο έδαφος και τους φιλοξενούμενους να ζητάνε πέναλτι .
Στο 43΄ίδια φάση με την προηγούμενη για τους γηπεδούχους αυτή την φορά με τον Μακρίδη να βρίσκεται στο έδαφος από σπρώξιμο του Ταχιά με τον διαιτητή να μην δίνει τίποτα.
Στο 45΄λεπτό μπαλιά του Κιοσέ στον Κασαπίδη πού μπήκε από δεξιά πάσαρε στον Τριμπόνια που απέναντι από τον Ζάχαρη αδράνησε χάνοντας μεγάλη ευκαιρία.
Στο 57΄λεπτό ο πλασέ του Σταθουλόπουλου μέσα από την περιοχή ύστερα από φάουλ του Κιοσσέ η μπάλα έφυγε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Ζάχαρη.
Στο 69΄λεπτό η Ερμιονίδα άνοιξε το σκορ όταν ο Κιοσές εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά η μπαλα αφού αποκρούστηκε από τους αμυντικούς έφτασε στον Tresa πού κοντρόλαρε την μπάλα και με ένα ευθύβολο σουτ άνοιξε το σκορ.
Δύο λεπτά αργότερα ο Παληγεώργος με μπαλιά τρύπα στην άμυνα της Ερμιονίδας έβγαλε τον Ποτουρίδη απέναντι από τον Στεφανίδη πού πλάσαρε για να γίνει το 1-1.
Στο 78΄λεπτό διαγώνια σέντρα του Μπιμπισίδη στον Μακρίδη πρόλαβε και έπεσε στα πόδια του ο Ζάχαρης μπλοκάροντας την μπάλα.
Στο 87΄λεπτό ο Αιολικός έφτασε πολύ κοντά στο 1-1 όταν πάλι ο Παληγεώργος με μπαλιά βρήκε τον Χρήστου μέσα στην περιοχή πού πλάσαρε για να μπλοκάρει σωτήρια ο Στεφανίδης.
Ερμιονίδα ( Θανάσης Στάικος) : Στεφανίδης, Κασαπίδης, Βασιλέρης ,(83΄Βιρβίλης), Τζιέρης, Μπιμπισίδης, Κιοσσές, Σταθουλόπουλος, Παλαιοπάνος, Μακρίδης, Tresa, Τριμπόνιας ( 65΄Σαλταπίδας).
Αιολικός ( Κώστας Ψυρρόπουλος) : Ζάχαρης, Παλαμουτσής ( 60΄Χρήστου), Ταχιάς, Διακορώνας, Κριπηντήρης, Λάλας, Παληγεώργος, Ποτουρίδης, ( 86΄Καπταγιάννης), Μπουρούς, ( 78΄Κουτσούμπας), Λαμπράκης ( 80΄Καδής).




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates