Social Icons

Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018

Τριγλία Ραφήνας - Ερμιονίδα 0-0


Δεν μπόρεσε να διασπάσει την άμυνα της Ερμιονίδας η Τριγλία κι έτσι αναπόφευκτα
έμεινε στο 0-0, μένοντας με τον ένα βαθμό της ισοπαλίας, στην μάχη της σωτηρίας. Οι παίκτες του Φ. Θανέλλα είχαν διάθεση, πείσμα, τσαγανό αλλά δεν μπορούσαν να βάλουν τη μπάλα στα δίκτυα.

Από την άλλη η Ερμιονίδα έδειξε καλά στοιχεία, είχε την ατυχία να φύγει από το ματς πολύ νωρίς τραυματίας ο Κιοσές, ένας παίκτης «κλειδί» για την ομάδα του Θανάση Στάϊκου, οπότε από κει και πέρα «κάθισε» επιθετικά, και κοίταξε περισσότερο να μη χάσει.
Από ένα σημείο και μετά γύρω στο 60ο λεπτό, το παιχνίδι είχε μια άγρια ομορφιά, οι καλές φάσεις περιορίστηκαν και οι δύο ομάδες πρόσεχαν περισσότερο τα νώτα τους, να μην δεχτούν γκολ και χάσουν το ματς. Άλλωστε όποιος κέρδιζε, θα έπαιρνε τη νίκη με… μισό μηδέν!
Να σημειώσουμε για την Τριγλία ότι απουσίαζαν οι Αρώνης (τραυματίας) και Μακρής (παρουσιάστηκε στον στρατό). Στον πάγκο της ομάδας εκτός από τον Κότσι, όλα τα άλλα παιδιά ήταν από τις Ακαδημίες. Όσο για τον Μητσόπουλο αποτελεί παρελθόν από τους κιτρινόμαυρους, αφού λύθηκε η συνεργασία τους.
Το φιλμ του αγώνα
2′ Πρώτη καλή φάση για την Τριγλία, με τον Καμβύση που βρέθηκε σε θέση μέσα δεξιά, όμως το σουτ του αμυντικού των γηπεδούχων έφυγε ψηλά άουτ.
12΄ Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με τον Τρέσα, ο οποίος από καλή θέση για γκολ σούταρε, αλλά έδιωξε ο Ιωσήπου
29΄Αναγκαστική αλλαγή για την Ερμιονίδα. Μπήκε ο Πούφλης στη θέση του Κιοσέ, ο οποίος χτύπησε και δεν μπορούσε να συνεχίσει το παιχνίδι.
32΄Η καλύτερη φάση για τους κιτρινόμαυρους. Κεφαλιά εξ επαφής του Κατσαβριά σε σέντρα του Καραγιάννη φεύγει ελάχιστα άουτ η μπάλα.
36΄Δυνατό σουτ του Εγκλαντίν έξω από την περιοχή έφυγε άουτ
39΄ Δεύτερο σουτ-κεραυνός του Εγκλαντίν δεν βρήκε στόχο
42΄ Σέντρα σουτ, του Κατσαβρά, κίνδυνος για την εστία της Ερμιονίδας αφού πήγε να κρεμάσει τον Στεφανίδη, κατέληξε κόρνερ όμως μετά την παρέμβαση αμυντικού. Στο κόρνερ που εκτελέστηκε οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για χέρι-πέναλτι.
43΄ Αναγκαστική αλλαγή και η Τριγλία. Ο Κότσι πήρε τη θέση του Κατσαβριά που χτύπησε στην προηγούμενη φάση και αποχώρησε από το παιχνίδι
45΄ Κοντά στην επίτευξη ενός τέρματος οι γηπεδούχοι με τον Καραγιάννη, ο οποίος επιχείρησε γυριστό σουτ μετά από κόρνερ αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ
62΄ Καλή κεφαλιά του Αμπντουραχμάνι πάνω από τα δοκάρια του Στεφανίδη
84΄Ο ίδιος παίκτης σε σέντρα του Εγκλαντίν σούταρε πάνω στα χέρια του γκολκίπερ
87΄Επικίνδυνο σουτ του Σαλταπίδα απέκρουσε ο Ιωσήπου
Διαιτητής ήταν ο Μπαλαχούτης, με βοηθούς τους Κεφαλιάκο και Φαγκριδά, όλοι τους από τον Σύνδεσμο του Πειραιά.
Τριγλία (Φώτης Θανέλλας): Ιωσήπου, Καμβύσης, Τσαγκαρης, Νικολακόπουλος, Τσακίρης, Καραγιάννης, Εγκλαντίν, Κατσαβριάς (43΄Κότσι), Αμπτουραχμάνι, Ντάφλας, Βουτσιώτης
Ερμιονίδα (Θανάσης Στάϊκος): Στεφανίδης, Κασαπίδης, Βασιλέρης (74΄Βιρβίλης), Τζιέρης, Μπιμπισίδης, Κιοσές (29΄Πούφλης), Σταθουλόπουλος, Παλιοπάνος, Μακρίδης, Τρέσα, Τριμπόνας (85΄Σαλταπίδας).

Πηγή : iRafina gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates