Social Icons

Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017

Στρατής Δεστές ( Προπονητής Ο.Φ.Ηλιοκάστρου) : "Στόχος μας φυσικά δεν είναι μόνο το πρωτάθλημα αλλά η σωστή λειτουργία της ομάδας "

Ένα ξεκούραστο τρίποντο για τον ΟΦΗ ΗΛΙΟΚΑΣΤΡΟΥ σε παιγνίδι άνευ αγώνα κλείνει
τον πρώτο γύρο στο πρωτάθλημα της Α2 και τον βρίσκει πρώτο στο βαθμολογικό πίνακα.
Ύστερα από επικοινωνία με τον Στρατή Δέστε προπονητή του ΟΦΗ ΗΛΙΟΚΑΣΤΡΟΥ και με αφορμή την διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των εορτών των Χριστουγέννων  μας δηλωσε για την πορεία της ομάδας του :
 Το τέλος  του πρώτου γύρου  βρίσκει την ομάδα μου στις πρώτες θέσεις του  βαθμολογικό πίνακα αν και θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ψηλά με διαφορά από τις άλλες ομάδες εάν οι διαιτητές δεν είχαν κάνει ολέθρια λάθη σε δύο κομβικά παιχνίδια που στοίχισαν στην ομάδα μας τέσσερις βαθμούς. Και όλα αυτά συνέβησαν στις καθυστερήσεις και των δύο παιχνιδιών. Η Καλή θέση που κατέχει η ομάδα μας στο βαθμολογικό πίνακα οφείλετε στη σωστή συνεργασία παιχτών προπονητή και Δ.Σ .Στόχος μας φυσικά δεν είναι μόνο το πρωτάθλημα αλλά η σωστή λειτουργία της ομάδας προσφέροντας τα μέγιστα στους ποδοσφαιριστές μας και την προώθηση νέων ανερχόμενων ταλαντούχων παιδιών που είναι γεννημένοι μετά το 2000. Όπως Μπουντούρης Ορέστης ,Κασνέστης Αναστάσιος,Μούγιος Βασίλης,Δερματάς Αθανάσιος, Σαλογιάννης Σταμάτης, Δεστές Δημήτρης, Μπεργκεγκαι Ελιανο. Τέλος θα ήθελα με τη σειρά μου να ευχηθώ καλές γιορτές Καλή χρονιά με υγεία νίκες μέσα και έξω από τα γήπεδα σε όλες τις ομάδες της επαρχίας μας να πραγματοποιηθούν οι στόχοι τους. Φυσικά και στον αγαπημένο φίλο Κοσμά Γεωργίου , στο Sport-Ermionida που βρίσκεται κοντά στα αθλητικά γεγονότα της επαρχίας μας. Επίσης για άλλη μια φορά θα ήθελα να αναφερθώ στο ποδοσφαιρικό μέλλον της επαρχίας μας. Όλοι πρέπει να αγαπάμε και να στηρίζουμε τις ομάδες των χωριών μας αλλά για να υπάρχει κίνητρο και προώθηση νέων παιδιών πρέπει να υπάρχει μια ομάδα σε μεγαλύτερες κατηγορίες. Αυτή τη στιγμή είναι η Ένωση Ερμιονίδας και οφείλουμε να στηρίξουμε αυτή την ομάδα για το ποδοσφαιρικό μέλλον των παιδιών μας.

Καλή ποδοσφαιρική Χρόνια.

ΣΤΡΑΤΗΣ ΔΕΣΤΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates