Social Icons

Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017

Ποσειδώνας Λουτρακίου-Α.Ο.Ερμιονίδας 70-78

Δια πυρός και σιδήρου το χθεσινό παιχνίδι για τον Αθλητικό Όμιλο
Ερμιονίδας αφού επικράτησε μεν της πολύ καλής ομάδας του Λουτρακίου σ ένα πολύ όμορφο παιχνίδι αλλά θα στερηθεί για μεγάλο διάστημα τις υπηρεσίες του αρχηγού Αναστάση Δεβελέκου αφού τραυματίστηκε στη διάρκεια του αγώνα.
Ήταν ένα πολύ όμορφο και πολύ δυνατό παιχνίδι το οποίο επισκιάστηκε από δύο πολύ σοβαρούς τραυματισμούς.
Του νεαρού Άγγελου Κωσταντόπουλου ο οποίος έπαθε κάταγμα στο χέρι και από τον τραυματισμό του Ανάσταση Δεβελέκου.
Ο οποίος έπαθε εξάρθρωση στον αγκώνα και χρειάστηκε ασθενοφόρο (!) για να αποχωρήσει από το γήπεδο.
Με την παρουσία ενός γιατρού η οποία παρουσία είναι υποχρεωτική στους αγώνες των εθνικών κατηγοριών θα είχαν αποφευχθεί τα προβλήματα αυτά προς όφελος κυρίως των αθλητών οι οποίοι έχουν τον πρώτο και τελευταίο ρόλο στην διεξαγωγή ενός αγώνα.
Είναι ένα θέμα που πρέπει να απασχολήσει όλους όσους ασχολούνται με την τέλεση ενός αγώνα είναι πολύ απλό άλλωστε και είναι κάτι που πρέπει να το απαιτήσουν όλοι παράγοντες , διαιτητές , προπονητές , αθλητές.
Έτσι θα βγουν και οι διαιτητές από τη δύσκολη θέση που αναγκάζονται να έρθουν σε τέτοιες καταστάσεις.
Και μην ξεχάσουμε και δύο πολύ όμορφες στιγμές τη μία όταν στο τέλος του αγώνα οι αθλητές και των δύο ομάδων φώναξαν ζντο στο κέντρο του γηπέδου και η δεύτερη όταν ο αθλητής Δημήτρης Τσακίρης πήγε στο νοσοκομείο της Κορίνθου για να δει την κατάσταση της υγείας του Ανάσταση Δεβελέκου.
Ραντεβού το άλλο Σάββατο στο κλειστό γυμναστήριο της Ερμιόνης στις 19.00 με την ομάδα του Αργοναύτη Νέας Κίου.
(25-24) (13-19) 38-43 (15-13) (17-22) 70-78
Διαιτητές: Σταματόπουλος - Πετρόπουλος
Α.Ο.ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ (Β.Πεταλάς-Γ.Σκορδής) Δαγρές ,Αγγελής 17(3),Θωμάς 14(2),Προσίλης 3(1),Γκολέμης 23(5),Κωσταντίνου ,Δεβελέκος 5,Γανώσης ,Κορίζης 12,Πουλής4.
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ (Κατσιάς Κ.) Κωσταντόπουλος 7(1),Μήτρου,Νταλίπης 7(1),Μπαρδάκος 20,Μήτρου,Παπαζής,Αρσένης 9(1),Τσιμπίκος 2,Παπανικολάου,Σακελλάρης 22(2),Δαμβουνέλης 3(1),Τσακίρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates