Social Icons

Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017

Ηττα ΣΟΚ της Ερμιονίδας από την Χαλκίδα στην Ερμιόνη με 1-2.

Την ήττα με 2-1 γνώρισε η Ερμιονίδα στην έδρα της από τον Α.Ο.Χαλκίς για την όγδοη αγωνιστική στον 7ο όμιλο της Γ΄Εθνικής.
Η Ερμιονίδα στο πρώτο δεκάλεπτο μπήκε
μουδιασμένα στο γήπεδο με αποτέλεσμα να την «πληρώσει» με ένα γκολ πού δέχτηκε μόλις στο 6΄λεπτό . Μετά το δέκατο λεπτό συνήλθε κυκλοφόρησε σωστά την μπάλα ,πίεσε ψηλά και ευτύχησε να ισοφαρίσει γρήγορα με τον Μακρίδη στο 16΄λεπτό. Και ενώ είχε αρχίσει να πιέζει την ομάδα της Χαλκίδας ένα λάθος στην άμυνα οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το δεύτερο γκολ. Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου η ομάδα της Ερμιονίδας αποσυντονίστηκε. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου πήρε πάλι τα ηνία και μέχρι το 70΄λεπτό του αγώνα δημιούργησε ευκαιρίες . Μέχρι το τέλος του αγώνα αν εξαιρέσουμε την φάση πού η Ερμιονίδα ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή του Μακρίδη δεν έγινε κάποια αξιόλογη φάση.
Το φίλμ
Στο 6΄λεπτό ο Ανέστης κέρδισε φάουλ έξω από την περιοχή τη; Ερμιονίδας. Το εκτέλεσε με πάσα ο Εμέκα στον Πολίτη πού σούταρε και με την βοήθεια του αέρα κάρφωσε την μπάλα στο αριστερό παραθυράκι του Στεφανίδη για να γίνει το 0-1.
Στο λεπτό δυνατό σουτ του Κιοσσέ  η μπάλα έφυγε ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Σταυριανού.
Στο 10΄λεπτό δυνατό σούτ του Αδαμόπουλου έδιωξε δύσκολα ο Σταυριανός.
Στο 13΄λεπτό ο Κιοσσές εκτέλεσε φάουλ από αριστερά , πετάχτηκε ο Τζιέρης στο δεύτερο δοκάρι και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα λίγο άουτ.
Στο 16΄λεπτό ο Κασαπίδης έβγαλε σέντρα από δεξιά και ο Μακρίδης από το σημείο του πέναλτι με πλασέ έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του Σταυριανού για να γίνει το 1-1.
Στο 25΄λεπτό σέντρα του Γεωργίου από αριστερά πετάχτηκε ο Μπλάνκο στο δεύτερο δοκάρι και πλάσαρε ελάχιστα άουτ.
Στο 30΄λεπτό σουτ του Πολίτη μέσα από την περιοχή η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του Σταφανίδη και στην επαναφορά ο Χαρτσιάς με πλασέ έκανε το 1-2.
Στο 35΄λεπτό σούτ του Μακρίδη η μπάλα κόντραρε στους αμυντικούς και έφυγε κόρνερ.
Στο 39΄λεπτό μετά από λάθος των αμυντικών της Ερμιονίδας ο Χαρτσιάς με σουτ έστειλε την μπάλα να γλύψει την ρίζα της δεξιάς δοκού του Στεφανίδη και να φύγει άουτ.
Στο 48΄λεπτό δυνατό σουτ του Αγγελόπουλου η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια του Σταυριανού.
Στο 52΄λεπτό δυνατό σουτ του Τριμπόνια η μπάλα πάνω από τα δοκάρια άουτ.
Στο 59΄λεπτό ο διαιτητής Παπαδόπουλος απέβαλε τον προπονητή των φιλοξενούμενων Αντώνη Αυλωνίτη για διαμαρτυρία.
Στο 66΄λεπτό πολύ μεγάλη ευκαιρία για την Ερμιονίδα να κάνει το 2-2 όταν ο Τριμπόνιας βγήκε απέναντι από τον Σταυριανό και αντί να πλασάρει εξαπέλυσε δυνατό σουτ στέλνοντας την μπάλα ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 70΄λεπτό δυνατό σούτ του Πολίτη έδιωξε ο Στεφανίδης.
Στο 76΄λεπτό σούτ του Tresa απέκρουσε ο Σταυριανός.
Στο 85΄λεπτό ο Μακρίδης βρέθηκε στο έδαφος από σπρώξιμο του Εμέκα με τον διαιτητή Παπαδόπουλο να κλείνει τα μάτια.

 Ερμιονίδα ( Θ.Στάικος) : Στεφανίδης, Κασαπίδης, ( 75΄Σαλταπίδας), Αδαμόπουλος, Τζιέρης, Βιρβίλης, Κιοσσές. Tresa, Παλαιοπάνος, ( 60΄Τριανταφύλλου), Μακρίδης, Αγγελόπουλος, Τριμπόνιας

Α.Ο.Χαλκίς ( Αντ.Αυλωνίτης) : Σταυριανός, Γεωργίου, Θωμάς, Μπακομήτρος, Καραμπάς, Εμέκα, ( 88΄Πατερίτσας), Χαρτσιάς , Ανέστης, Μπλάνκο, Πολίτης, ( 85΄Παπαδάκης),Τσίγκρος ( 76΄Βαλκάνος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates