Social Icons

Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017

Ενωση Ερμιονίδας-Θύελλα Ραφήνας 1-1


Ισόπαλοι με 1-1 αναδείχτηκαν στο γήπεδο του Κρανιδίου η Ένωση Ερμιονίδας
και η Θύελλα Ραφήνας για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής στον 7ο όμιλο . Το αποτέλεσμα αδικεί τους γηπεδούχους οι οποίοι ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο έχασαν κραυγαλέες ευκαιρίες να πετύχουν το γκολ της νίκης όμως οι φιλοξενούμενοι είχαν  κάτω από τα δοκάρια τον Πάντο ο οποίος βρέθηκε σε πολύ καλή μέρα.
Στο 2΄λεπτό δυνατό σουτ του Χαρακτίδη η μπάλα πάνω από τα δοκάρια άουτ.
Στο 3΄λεπτό σέντρα του Τζιέρη από δεξιά κεφαλιά του Τριμπόνια η μπάλα άουτ.
Στο 7΄λεπτό ο Χαρακτίδης εκτέλεσε φάουλ από αριστερά , καρφωτή κεφαλιά του Γεραγωτέλη έδιωξε σωτήρια σε κόρνερ ο Στεφανίδξς. Το κόρνερ εκτέλεσε ο Χαρακτίδης , ο Γεραγωτέλης πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι και με γυριστό σουτ έστειλε την μπάλα άουτ.
Στο 15΄λεπτό οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ όταν ο Ζέκιο εκτέλεσε απευθείας κόρνερ από αριστερά η μπάλα κτύπησε στο πρώτο δοκάρι και στην επαναφορά χτύπησε στον Φύτρο πού είχε προωθηθεί και κατέληξε στα δίχτυα του Στεφανίδη 0-1.
Στο 21΄λεπτό ο Κιοσσές εκτέλεσε φάουλ από αριστερά μέσα στην περιοχή των φιλοξενούμενων , η μπάλα χτύπησε στο πόδι του Σωτηριάδη και έφυγε κόρνερ.
Στο 23 ΄λεπτό δυνατό σουτ του Αγγελόπουλου ύστερα από μπαλιά του Κασαπίδη η μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Πάντου.
Στο 33΄λεπτό σέντρα του Κασαπίδη από δεξιά , καρφωτή κεφαλιά του Μακρίδη μπλόκαρε στην δεξιά του γωνία ο Πάντος.
Στο 38΄λεπτό δυνατό σουτ του Σενέ δίπλα από το δεξί δοκάρι του Στεφανίδη.
Στο 43΄λεπτό ο Χαρακτίδης εκτέλεσε φάουλ από δεξιά στο δεύτερο δοκάρι όπου πετάχτηκε ο Σωτηριάδης έπιασε κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Στεφανίδη.
Στο 48΄λεπτό το γήπεδο πήρε φωτιά όταν ο Τριμπόνιας με βαθιά μπαλιά πίσω από το κέντρο του γηπέδου έβγαλε τον Μακρίδη μόνο του με τον Πάντο , πλάσαρε για να κάνει το 1-1.
Στο 58΄λεπτό ο κεφαλιά του Γεραγωτέλη μέσα από την περιοχή ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Χαρακτίδη έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Στεφανίδη.
Στο 61΄λεπτό σουτ του Tresa έξω από την περιοχή η μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Πάντου.
Στο 81΄λεπτό πολύ μεγάλη φάση για την Ερμιονίδα να κάνει το 2-1 όταν ο Σαλταπίδας μπήκε από αριστερά πάσαρε στον Αγγελόπουλο πού βρισκόταν στο δεύτερο δοκάρι με εξουδετερωμένο τον Πάντο και κατάφερε και
Στο 82΄λεπτό απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κιοσέ έδιωξε δύσκολα στην δεξιά του γωνία σε κόρνερ ο Παντος. Το κόρνερ εκτέλεσε ο Κιοσές η μπάλα μετά απόκρουση αμυντικού έφτασε πάλι στον Κιοσέ πού σούταρε στην δεξιά γωνία του Πάντου πού έδιωξε σωτήρια.
Στο 91΄λεπτό πολύ μεγάλη ευκαιρία για την Ερμιονίδα να κάνει το 2-1 όταν ο Αδαμόπουλος έβγαλε σέντρα από αριστερά καρφωτή κεφαλιά του Μακρίδη στην αριστερή γωνία έδιωξξε σωτήρια ο Πάντος.
Ερμιονίδα ( Θανάσης Στάικος) : Στεφανίδης, Κασαπίδης, Αδαμόπουλος, Τζιέρης, Μπιμπισίδης, Κιοσσές, Tresa,( 90΄Βιρβίλης),  Μπιμπισίδης, Μακρίδης, Αγγελόπουλος, ( 86΄Τριανταφύλλου), Τριμπόνιας ( 67΄Σαλταπίδας).
Θύελλα Ραφήνας ( Σταυρος Ηλιόπουλος) : Πάντος, Αράπης, Φύτρος, Μανουσάκης, Σωτηριάδης, Γερασωτέλης, Χαρακτίδης, Ντόσκας, Σουλτανίδης, Σενέ, ( 79΄Δημητρίου). Ζέκιο. ( 62΄Μπουντάκης)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates