Social Icons

Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017

Νίκη κορυφής η Κορωνίδα στο Παναρίτι. Κέρδισε τον τοπικό Ατρόμητο με σκορ 0-2.


Άνετη νίκη της Κορωνίδας Κοιλάδας μέσα την πολύ δυνατή έδρα του Παναριτίου
με σκορ 2-0. Ένα σκορ πού θα μπορούσε να ήταν πολύ μεγαλύτερο αν οι επιθετικοί των φιλοξενούμενων ήταν πιο αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια.
Στο 4΄λεπτό σουτ του Λυκομήτρου από το ύψος της μεγάλης περιοχής η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια του Αλευρά.
Στο 10΄λεπτό κάθετη μπαλιά του Τσίτσι στον Αποστόλου αυτός πλάσαρε τον Πιττερό , όμως ο δεύτερος βοηθός ανακάλυψε οφσάιντ τον Σχοινά….
Στο 13΄λεπτό κόρνερ του Νάτση από αριστερά η μπάλα πέρασε από πολλά σώματα χωρίς να βρεθεί κάποιος ποδοσφαιριστής να στείλει την μπάλα στα δίχτυα,
Στο 15΄λεπτό ο Λυκομήτρος εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά , πετάχτηκε στο δεύτερο δοκάρι ο Γκολέμης και με κεφαλιά ΄έστειλε την μπάλα άουτ.
Στο 26΄λεπτό οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι όταν ο Καιάφας μπήκε από αριστερά και σε διεκδίκηση της μπάλας με τον Α.Οψιμούλη βρέθηκε στο έδαφος. Ο διαιτητής Ζώης είπε ¨παίζεται¨ και έδωσε κίτρινη κάρτα στον επιθετικό των γηπεδούχων για θέατρο.
Στο 33΄λεπτό ο Νάτσης εκτέλεσε φάουλ στο δεύτερο δοκάρι και ο Αποστόλου δεν πρόλαβε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.
Στο 42΄λεπτό πολύ μεγάλη ευκαιρία για την Κορωνίδα να ανοίξει το σκορ όταν ο Τσίτσι με βαθιά μπαλιά έβγαλε τον Γιαννακόπουλο απέναντι από τον Πιττερό πλάσαρε για να αποκρούσει προσωρινά ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων , η μπάλα έφτασε στον Αποστόλου πού πλάσαρε και σαν από μηχανής θεός ο Γκολέμης έδιωξε πάνω στην γραμμή.
Στο 45΄λεπτό διαγώνια μπαλιά του Γιαννακόπουλου , η μπάλα έφτασε στον Νάτση μέσα στην περιοχή πού σούταρε για να φύγει η μπάλα άουτ.
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η Κορωνίδα άνοιξε το σκορ όταν ο Α.Οψιμούλης με κάθετη μπαλιά έβγαλε τον Αποστόλου τετ α τετ με τον Πιττερό πλάσαρε για να γίνει το 0-1.
Στο 51΄λεπτό ο Α.Οψιμούλης μετά από βαθιά μπαλιά του Τσίτσι βγήκε απέναντι από τον Πιττερό έκανε αδύναμο σουτ χωρίς να ανησυχήσει το τερματοφύλακας των γηπεδούχων.
Στο 54΄λεπτό πολύ μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους να ισοφαρίσουν όταν σουτ εξ επαφής του Μαρκάκη μέσα από την περιοχή ο Αλευράς έδειξε την μεγάλη του κλάση διώχνοντας την μπάλα σε κόρνερ.
Στο 70΄λεπτό ο Αποστόλου σέντραρε από δεξιά και ο Δ.Μιχαλόπουλος στην προσπάθειά του να διώξει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για να γίνει το 0-2.
Στο 86΄λεπτό δυνατό σουτ του Μαρκάκη έξω από την περιοχή η μπάλα λίγο πάνω από το αριστερό παραθυράκι του Αλευρά αουτ.
Η διαιτησία του Ζώη ήταν πολύ καλή.
Ατρόμητος Παν.Ναυπλίου ( Καχριμάνης Ανδριανός) : Πιττερός, Δ.Μιχαλόπουλος, ( 94΄Χρόνης), Μίχος, Σαρακινιώτης, Γκολέμης, Ε.Μιχαλόπουλος, Μαυρόγιαννης, Καιάφας, ( 90΄Μπότσος), Λυκομήτρος,( 72΄Κλειούφης),  Μαρκάκης, ( 80΄Γκρίτζαλης) Καζάς.

Κορωνίδα Κοιλάδας ( Κώστας Κλάδης) : Αλευράς, Κούκλάς, Α.Οψιμούλης,( 76΄Μάλαμας).  Kala, Κουτσαύτης, Ι.Οψιμούλης, Γιαννακόπουλος, Τσίτσι, Σχοινάς, ( 88΄Μπούκουρης), Νάτσης, ( 90΄Αλεξανδρής), Αποστόλου ( 93΄Cuni).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates