Social Icons

Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017

Στο ίδιο έργο θεατές. Το σήριαλ συνεχίζεται.....

Για μία ακόμα Κυριακή από τις πέντε πού έχουμε διανύσει στο φετινό
πρωτάθλημα η ομάδα της Ενωσης Ερμιονίδας στήθηκε στο τοίχο από τους κυρίους πού διευθύνουν τους αγώνες πρωταθλήματος .
Η αρχή έγινε από την Μυτιλήνη με τον Αιολικό όταν ο διαιτητής Τζαμουτζαντώνης έδωσε ένα ανύπαρκτο πέναλτι είς βάρος της Ερμιονίδας ενώ αρνήθηκε  στον ίδιο αγώνα να καταλογίσει την εσχάτη των ποινών υπέρ της Ερμιονίδας. Γιατί να δώσω σκέφτηκε. Δεν έχουν πάρει πέναλτι 28 αγώνες ( τότε) και ένας 29 , άλλωστε μέχρι στιγμής κερδάνε..Πάει αυτό
Στο ίδιο έργο θεατές και μετά από τρείς αγωνιστικές στα ίδια μέρη στην Αγία Παρασκευή με τον ίδιο πρωταγωνιστή. Ακύρωσε ένα γκολ και έκλεισε τα μάτια σε νέο πέναλτι. 28, 29 εντάξει μωρε δεν μιλάνε αυτοί θα σκέφτηκε….
Και ερχόμαστε στον σημερινό αγώνα όπου πρωταγωνιστής είναι ΟΧΙ ο διαιτητής οποίος ήταν πολύ καλός να το λέμε και αυτό αλλά ο πρώτος βοηθός ό οποίος ακύρωσε πεντακάθαρο γκολ . Δεν γνωρίζουμε τι θα σκέφτεται όταν θα βλέπει το βίντεο…
Δεν γνωρίζουμε πού θα πάει αυτή η δουλειά. Πού θα συνεχιστεί αυτή η αδικία. Είναι κρίμα για αυτά τα νέα παιδιά πού παλεύουν μέσα στο γήπεδο και βλέπουν τους κόπους να πηγαίνουν χαμένοι από κάποιον πού δεν ξέρουμε και εμείς τι προβλήματα αντιμετωπίζει . Και εάν αντιμετωπίζει είναι προτιμότερο να κάτσει στο σπίτι του … Αρκετά με τους προβληματικούς γιατί μπορεί να υπάρχουν και κάποιοι προβληματικοί στην εξέδρα και να γίνει το γήπεδο ροντέο αν συνεχιστεί αυτό το βιολί. Δεν γνωρίζουμε τι θα γίνει σε επόμενο αγώνα αν υπάρχει αντίστοιχη απόφαση.
Κύριοι της διαιτησίας μαζέψτε τους πριν είναι αργά. Και προπάντων σεβαστείτε τον κόπο των ποδοσφαιριστών και προπάντων τα χαμένα χρήματα πού θα έχουν από τα πρίμ που θα έπαιρναν από τις νίκες . Είναι δύσκολες οι εποχές.

Sport-Ermionida

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates