Social Icons

Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017

Πεντάσφαιρος ο ο Ο.Φ.Ηλιοκάστρου σκόρπισε την Θύελλα Μαλανδρενίου στους..... πέντε ανέμους.

Φωτό Αρχείου 
Η ανοδική πορεία πού έχει δημιουργήσει από την έναρξη του πρωταθλήματος
της Α2 κατηγορίας συνεχίστηκε και στο γήπεδο Κουτσοποδίου για τον Ο.Φ.Ηλιοκάστρου. Οι «Μελανόλευκοι» παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο φιλοδώρησαν την γηπεδούχο ομάδα με πέντε γκολ και βρίσκονται μία ανάσα από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
Οι φιλοξενούμενοι αν και βρέθηκαν από νωρίς πίσω στο σκορ , δεν πτοήθηκαν και πριν τελειώσει το πρώτο μισάωρο του αγώνα είχαν πάρει διαφορά δύο τερμάτων και είχαν καθαρίσει τον αγώνα.
Στα μεγάλα σύν της ομάδας του Ηλιοκάστρου είναι η συμμετοχή νέων ποδοσφαιριστών οι οποίοι αγώνα μα αγώνα γίνονται καλύτεροι με χαρακτηριστική περίπτωση τον 17χρονο Δημήτρη Μπουγιούρα ο οποίος σκοράρει για τρίτο συνεχόμενο αγώνα αλλά και οι πιο μικροί Δεστές και Μούγιος οι οποίοι παίρνουν λεπτά συμμετοχής .
Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί πού άνοιξαν το σκορ μόλις στο λεπτό όταν ο Κυριακόπουλος εκτέλεσε φάουλ έξω από την περιοχή και ο Πανοβράκος με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να γίνει το 1-0. Με την συμπλήρωση του πρώτου τέταρτου του αγώνα ( 15΄) ο Ξερούλης απέκρουσε δύσκολα δυνατό σουτ του Κατσάβελα η μπάλα χτύπησε στον Νούλη και έγινε το 1-1. Πριν προλάβουν να συνέλθουν από το γκολ της ισοφάρισης οι γηπεδούχοι δέχτηκαν άλλο ένα γκολ όταν στο 19΄ λεπτού ο Νικεδήμας έβγαλε σέντρα από δεξιά και ο Κατσάβελας με ένα κεραυνό πάνω στην κίνηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ξερούλη για να γίνει το 1-2.Στο 26΄λεπτό ο Φράγκος με σουτ μέσα από την περιοχή ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 1-3. Λίγο πριν την εκπνοή του ημιχρόνου ο 17χρονος Δημήτρης Μπουγιούρας πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ όταν είδε τον Ξερούλη εκτός της εστίας του με ένα ψηλοκρεμαστό σουτ έστειλε την μπάλα πάνω από τον τερματοφύλακα για να πετύχει το τρίτο συνεχόμενο τέρμα του και να κάνει το 1-4. Στο 52΄λεπτό σε μία διεκδίκηση της μπάλας του Ασημακόπουλου με τον Νικεδήμα μέσα στην περιοχή ο επιθετικός των γηπεδούχων βρέθηκε στο έδαφος και ο διαιτητής Ννενεκούμης έδωσε την εσχάτη των ποινών. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Σπηλιόπουλος μειώνοντας σε 2-4. Στο 61΄ λεπτό ο Φράγκος ανατράπηκε από τους αμυντικούς με τον Νενεκούμη να δίνει νέο πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο σπεσιαλίστας του είδους ο Biro κάνοντας το τελικό 2-5. Στο 75΄λεπτό ο Περτζεγκάι με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή σημάδεψε το αριστερό δοκάρι και τέσσερα  λεπτά αργότερα ( 79΄)  ο Μπουγιούρας βρέθηκε σε θέση βολής σούταρε για να διώξει σωτήρια ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων.
Θύελλα Μαλανδρενίου : Ξερούλης, Σπηλιόπουλος,( 58΄Σπηλιόπουλος)  Νούλης, Μιχαλόπουλος, Δασακλής , Παναγόπουλος,( 31΄Ρόκκας),  Μιχαλόπουλος, Γ. Κυριακόπουλος, Ξιξής Παναβράκος, ( 75΄Π.Κυριακόπουλος), Ασημακόπουλος, Κουτσονικολής.

Ο.Φ.Ηλιοκάστρου : Σαλογιάννης, Νικεδήμας, Παπανδριανού, Τζανής, Δαγρές, Φράγκος, ( 71΄Αποστόλου), Περτζεγκάι, Biro, Μπουγιούρας, ( 79΄Δεστές), Δορμπάρης, Κατσάβελας.( 64΄Μούγιος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates