Social Icons

Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

Μία ψυχωμένη Κορωνίδα Κοιλάδας πέταξε έξω από το κύπελλο τον Παναργειακό κερδίζοντάς τον στα πέναλτο 5-4.

Ο θεσμός των κυπέλλων είναι από ανέκαθεν ο θεσμός των εκπλήξεων
και η Κορωνίδα Κοιλάδας της Α1 Αργολίδας φρόντισε να το επιβεβαιώσει το απόγευμα της Τετάρτη «πετώντας»  τον Παναργειακό της Γ΄ Εθνικής εκτός της συνέχειας του κυπέλλου Αργολίδας κερδίζοντας τον στην Ρώσικη Ρουλέτα με 5-4 με τον κανονικό αγώνα να λήγει 1-1.
Μεγάλος πρωταγωνιστής και αυτή την φορά χωρίς όμως να υστερήσουν οι υπόλοιποι ήταν ο φύλακας Άγγελος της «κυανόλευκης» εστίας δεν ήταν άλλος από τον άνθρωπο πού στο φετινό πρωτάθλημα έχει μηδενίσει το «κοντέρ» της εστίας του ο Αργύρης Αλευράς. Δέχτηκε ένα γκολ πού μόνο σε μεγάλες κατηγορίες τα βλέπουμε και στην διαδικασία των πέναλτι ΝΑΙ ήταν εκεί. Απέκρουσε δύο πέναλτι και στο τελευταίο πού θα έκρινε την τύχη του αγώνα με ένα δυνατό άπιαστο σουτ έστειλε την Κορωνίδα στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου. 
Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε ο αγώνας για τους γηπεδούχους και μόλις στο τέταρτο λεπτό σέντρα σουτ του Αποστόλου  η μπάλα κατευθυνόταν στο αριστερό παραθυράκι του Μάνου πού απογειώθηκε και έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ. Το κόρνερ εκτέλεσε ο Γιαννακόπουλος δίπλα στον Τσίτσι που σέντραρε από δεξιά και ο Α. Οψιμούλης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Μάνου. Στο 7΄λεπτό το γήπεδο πήρε φωτιά όταν ο Νάτσης με μία «μαγική» μπαλιά τρύπησε την άμυνα του Παναργειακού και έβγαλε τον Σχοινά απέναντι από τον Μάνο και με ένα υποδειγματικό πλασέ άνοιξε το σκορ. Στο 15΄λεπτό μεγάλη ευκαιρία για τους «Λύκους» να ισοφαρίσουν όταν  ο Ivancic με ωραία μπαλιά έβγαλε τον Dukic απέναντι από τον Σχοινά πού πλάσαρε για να διώξει ο Ι.Οψιμούλης  με υπερένταση πάνω από την γραμμή του τέρματος. Στο 18΄λεπτό απευθείας εκτέλεση φάουλ του Dukic μπλόκαρε ο Αλευράς. Στο 22΄λεπτο μετά από φάση διαρκείας στην περιοχή της Κορωνίδας ο Νώτης με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια άουτ. Στο 28΄λεπτό δυνατό σουτ του Petic η μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Αλευρά. Στο 33΄λεπτό σέντρα του Παναγιώτου από δεξιά η μπάλα έφτασε στον Καλογεράκη πού σούταρε , με την μπάλα να κτυπάει στον Κουτσαύτη , πήρε περίεργα φάλτσα και «κρέμασε» τον Αλευρά κάνοντας το 1-1. Στο 38΄λεπτό ο Καλύβας με ατομική ενέργεια μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε τον Αλευρά με την μπάλα να φεύγει ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι άουτ. Στο 40΄λεπτό σέντρα του Α. Οψιμούλη από δεξιά ο Σχοινάς έστρωσε την μπάλα με το στήθος στον Νάτση που σούταρε με την μπάλα να κτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι του Μάνου και να φεύγει άουτ. Στο 55΄λεπτό δυνατό σούτ του Μέγα η μπάλα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Μάνου άουτ. Στα υπόλοιπα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου αλλά και στην παράταση δεν έγινε κάποια φάση με αποτέλεσμα να φτάσουμε στην διαδικασία των πέναλτι.
Petic      1-0
Σχοινάς 1-1
Ivancic 2-1
Τσίτσι   2-2
Κολλαράς     3-2
Ι.Οψιμούλης 3-3
Καλύβας  4-3
Γιαννακόπουλος 4-4
Dukic μπλόκαρε ο Αλευράς 
Νάτσης άουτ
Μεζίνη μπλόκαρε ο Αλευράς
Αλευράς 5-4 


Κορωνίδα Κοιλάδας ( Κώστας Κλάδης) : Αλευράς, Κουκλάς, Α.Οψιμούλης,( 70΄Μπάζος). Κουτσαύτης, (90΄Στεργίου), Ι.Οψιμούλης, Μέγας,( 82΄Kala),  Γιαννακόπουλος, Τσίτσι, Σχοινάς, Νάτσης, Αποστόλου (92΄Μάλαμας).
Παναργειακός ( Γιώργος Κετικίδης) : Μάνος, Παναγιώτου, Κολλάρας, Νώτης, Ivancic, Καλογεράκης, Παιδάκης, Μεζίνη, Καλύβας, Dukic, Petic.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates